| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
U vezi čega ideju? Ja mogu samo pomoći u smišljanju ako hoćete nekog ubaciti u parove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: 27 She Je l ti zao Nemoj da si ljubomorna ja sam sretna zbog tebe taman posla ljubomorna evo pitaj wu koliko sam samo patila sto te nema? de se majes? kud li skitas? da se nisi okrenula porocima? cccc,a ti tako pa bre svasta mi je padalo na pamet zbog tebe ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: jesi videla wuki moja sta sam danas oslikala? е јбте само ме терате да читам ај да иступим словца запамтити кад уђем у кафанче нескитам по теме сем кад се самоиспровоцирам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa onda ostavi moje godine na miru Zapela pa zapela Jebale te godine Uvek sam sa tobom 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: U vezi čega ideju? Ja mogu samo pomoći u smišljanju ako hoćete nekog ubaciti u parove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) смисли ти нешто за Хотел па ће да побацамо све на гомилу ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Daj mi neku putanju Pročitala sam Slabo kontam Šta treba da se pise
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: 27 She Je l ti zao Nemoj da si ljubomorna ja sam sretna zbog tebe taman posla ljubomorna evo pitaj wu koliko sam samo patila sto te nema? de se majes? kud li skitas? da se nisi okrenula porocima? cccc,a ti tako pa bre svasta mi je padalo na pamet zbog tebe ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) јесте МегЗи питала је пар питањца ал највише је питала за Нумеро уно за њим је лелекала најгоре ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mozes wuki ubaciti ono sto se vuklo po forumu o Megi i Pickardu i pitt u da zacinis malo
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Daj mi neku putanju Pročitala sam Slabo kontam Šta treba da se pise сви форумаши у Хотелу пусти машти да распали а нек небо буде граница ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: јесте МегЗи питала је пар питањца ал највише је питала за Нумеро уно за њим је лелекала најгоре ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e mozes i ono sto se pisalo o Megz i Triletu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|