| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: sto bre zbrisa Megi,jel zna neko? Ode da kuva caj od maka ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Vlado ne zezaj se ona je dete,svasta joj moze pasti na pamet ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Зигмунде ош бртопотезну анализу једну плиЗ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) kome?tebi? ma ne mogu,ima odma da skocis i da pocnes da se ljutis ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: sto bre zbrisa Megi,jel zna neko? знам ја била си досадна ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa wuki ako je vala i ona ko p[ittt imaju bolje kombinacije neka ih meni je ovde lepo sa njima il bez njih ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) па како можеш девојци замерити комбинације ај ба дал си ти сад при себи м ово што је ушла супер... нашла сат времена фрее и нашарала које словце а ти памети осликаваш сад кукај
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sta uje ovo niko ne pusta muziku nance mu moram ja nesto da biram
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Зигмунде ош бртопотезну анализу једну плиЗ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) kome?tebi? ma ne mogu,ima odma da skocis i da pocnes da se ljutis ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ај баш да видим дојам твоје перцепције и престани да ми набацујеш ту љутњу то је већ пасе/демоде и прежвакано на овом форуму ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: па како можеш девојци замерити комбинације ај ба дал си ти сад при себи м ово што је ушла супер... нашла сат времена фрее и нашарала које словце а ти памети осликаваш сад кукај ma jok bre,kaki joj zameram ako je dosla i ako je otisla sta sad ja tu mogu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ај баш да видим дојам твоје перцепције и престани да ми набацујеш ту љутњу то је већ пасе/демоде и прежвакано на овом форуму ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ja zvacem sa zakasnjenjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: па како можеш девојци замерити комбинације ај ба дал си ти сад при себи м ово што је ушла супер... нашла сат времена фрее и нашарала које словце а ти памети осликаваш сад кукај ma jok bre,kaki joj zameram ako je dosla i ako je otisla sta sad ja tu mogu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ништа
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ај баш да видим дојам твоје перцепције и престани да ми набацујеш ту љутњу то је већ пасе/демоде и прежвакано на овом форуму ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ja zvacem sa zakasnjenjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) фале ти десна шестица и лева четворка ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Вучица je napisao: Сенкослава ај ба затараби оне Разговоре ионако су депласирани и наравно, отвори ми нову тему ал то ти јављам у ПП ако нам се подмладак Форума сложи с идеју ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) мождаК сад види шта написах ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|