| Autoru |
Poruka |
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Сенка млатила гузицом и побеже.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
megi stvarno jel si nam se uzelela sto te nije bilo na forumu pisi meni si nedostajala aj da se ne ponavljam ko papagaj al ne samo meni,mislim da si svima imas takvu energiju mnogi te vole pitam se da li si ti ikad volela nas ,kad si mogla da odes i da te nema tako dugo?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Senka je napisao: [images/smilies/jel.gif] ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: Pazi ti she da te Mojne ne zakaci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pazi ovu Megi ahahahahahahaha kakve ti postove pises vidim svasta si naucila od kad te nema na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne she Nego sam tebe citala  Sprdam se.....zar je zabranjeno 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Колико курчева на овој теми.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: megi stvarno jel si nam se uzelela sto te nije bilo na forumu pisi meni si nedostajala aj da se ne ponavljam ko papagaj al ne samo meni,mislim da si svima imas takvu energiju mnogi te vole pitam se da li si ti ikad volela nas ,kad si mogla da odes i da te nema tako dugo? e ako si joj rekla i ja bi al neću dete da plašim ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: megi stvarno jel si nam se uzelela sto te nije bilo na forumu pisi meni si nedostajala aj da se ne ponavljam ko papagaj al ne samo meni,mislim da si svima imas takvu energiju mnogi te vole pitam se da li si ti ikad volela nas ,kad si mogla da odes i da te nema tako dugo? e ako si joj rekla i ja bi al neću dete da plašim ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Ти плашиш све нас. Скини маску.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
VuciceJeste ...ledena šuma. ...lepo izgleda.... Osećaj kao da sam u nekom drugom gradu Tipa Paris u iako nikad nisam bila I nemam želju otići  Jednom sam bila....breee sve karte rasprodate 300 karata Hoću da klizem kad malo otopli:D Al nekako sve me mrzi po hladnoći
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|