| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: A što bre She...  Pa nedostaje nam Trile...glavonja jedan...zaglavinjo nekuda i sad se ne zna vratiti...  Men kad TriFun bude nedostajao ja ću mu ........... vama nedostava jbga niste zadovoljne s ova dva/tri muškića koja su nam na forum no samo kukate i zapomažete za muŠkarčinama kojix nejma elem, nepišite molim vas u množini pomisliću da smo na Vi ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) Oooo...evoluiras ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif) ajde e neka si ti meni skreso oooo.... stagniraš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rapidno . ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Pa majka mu stara , sto vam je toliko trebalo .. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: she vrati se, ostale ti papuče i proteza u casi ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja Objasni der kako si ti to zadovoljna kad ti i Srećica samo zapomažete za forumašima kojih nema m (najveći crnjak je što pišete sve u množini ko da i ja s vas kukam i zapomažem a mukica ni slovo neturiK o nedostajanju  more roman oli dramu ću napišem il bar basnu zinat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja Objasni der kako si ti to zadovoljna kad ti i Srećica samo zapomažete za forumašima kojih nema m (najveći crnjak je što pišete sve u množini ko da i ja s vas kukam i zapomažem a mukica ni slovo neturiK o nedostajanju  more roman oli dramu ću napišem il bar basnu zinat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) mogla bi da budes Frakestojnova nevesta ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja Objasni der kako si ti to zadovoljna kad ti i Srećica samo zapomažete za forumašima kojih nema m (najveći crnjak je što pišete sve u množini ko da i ja s vas kukam i zapomažem a mukica ni slovo neturiK o nedostajanju  more roman oli dramu ću napišem il bar basnu zinat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) mogla bi da budes Frakestojnova nevesta ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) pa može mi se ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja Objasni der kako si ti to zadovoljna kad ti i Srećica samo zapomažete za forumašima kojih nema m (najveći crnjak je što pišete sve u množini ko da i ja s vas kukam i zapomažem a mukica ni slovo neturiK o nedostajanju  more roman oli dramu ću napišem il bar basnu zinat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nema sta , glas razuma . Vucica se postepeno pretvara u labuda . Nego , Mojne je tu , ja..jos Vlado i Casual..SHE , Senka , Laya , Vuki..pa da se lepo izorganizujemo . ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Laki,lijepu noć ti želim... Ko kaže da ja nisam zadovoljna s ovim našim muškićima,a? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ja Objasni der kako si ti to zadovoljna kad ti i Srećica samo zapomažete za forumašima kojih nema m (najveći crnjak je što pišete sve u množini ko da i ja s vas kukam i zapomažem a mukica ni slovo neturiK o nedostajanju  more roman oli dramu ću napišem il bar basnu zinat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nema sta , glas razuma . Vucica se postepeno pretvara u labuda . Nego , Mojne je tu , ja..jos Vlado i Casual..SHE , Senka , Laya , Vuki..pa da se lepo izorganizujemo . ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pored Frankenštajnove neveste Vuka je vazda labud i bila ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|