| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Srećice totalitis smo bljaaaaaaaaak Korisnici koji su trenutno na forumu: SHE, Вучица i 4 gostiju msm mroa da promenimo gaćKe il parfem jedno neje kako valja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ja se ne parfemisem pred spavanjac ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) neVuci me za prste će da promajišem s slovca samo tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: wuki kom bajici pises onu poeziju? vazda istom pa ne menjam ja bajice ko čarapke jbti ga sad ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ko je on?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: uskopisti ahahahaha volim taj termin znas sta to po meni znaci deder ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako se uskopistim,sve ce ti biti jasno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: wuki kom bajici pises onu poeziju? vazda istom pa ne menjam ja bajice ko čarapke jbti ga sad ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ko je on? on je ON.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: on je ON.
jel ste zajedno u zivotu?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: uskopisti ahahahaha volim taj termin znas sta to po meni znaci deder ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako se uskopistim,sve ce ti biti jasno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) more takodŽe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: on je ON.
jel ste zajedno u zivotu? Naravno
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja nemam njega mislim tog svog ON
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: on je ON.
jel ste zajedno u zivotu? Naravno eeeeeee,nov momenat a ja mislila da wu nije udata vidi bre,pa ja ne citam sta pise,no sta mi se svidja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ja nemam njega mislim tog svog ON pa šta radiš m čekaš Peru poštara da te nađe e jbga moj je, nedam ti ga (msm Peru poštara)
|
|
|
|
|
|
|
|