| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: inace wuki,kako si ti setkas li jos uvek ono oko devetke,da protegnes noge il si promenila navike? nekix šlatkih navika se neodriČem al ta na primer mora da popričeka do proleća kafa oko 17 ili 18 uvek izuzev nekih neodložnih poslova kao npr danske i tačno mi fale da ti kažem pijem ih 2/3komata dnevno a danaske sam samo jednu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ja sam popila ne znam ih broj ne mogu zaspati jel te cima sto pisem sad a tebi se mozda spava? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) nespavka mi se premorena jesam al bi prvo da se odmorim fino ne moš od kafenzi da hrčeš m?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: e nešto sam kliknula i piše da sam dodala fajl ima Senkoslava da me ošiša ako sam nešto pobrkavela kucajući poruku ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) videla sam fajl nista strasno obrisano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: jamačno VKV ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahahahahahahahahahaha Vaše Kraljevsko Visočanstvo ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: e nešto sam kliknula i piše da sam dodala fajl ima Senkoslava da me ošiša ako sam nešto pobrkavela kucajući poruku ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) videla sam fajl nista strasno obrisano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jel bio Q il mali q (da ne napišem reč koja mi se odbrojava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: inace wuki,kako si ti setkas li jos uvek ono oko devetke,da protegnes noge il si promenila navike? nekix šlatkih navika se neodriČem al ta na primer mora da popričeka do proleća kafa oko 17 ili 18 uvek izuzev nekih neodložnih poslova kao npr danske i tačno mi fale da ti kažem pijem ih 2/3komata dnevno a danaske sam samo jednu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ja sam popila ne znam ih broj ne mogu zaspati jel te cima sto pisem sad a tebi se mozda spava? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) nespavka mi se premorena jesam al bi prvo da se odmorim fino ne moš od kafenzi da hrčeš m? ni od kafe ni od caja ni kad sam premorena ni kad nesto pogresim a sad mi se sve skupilo ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: jamačno VKV ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahahahahahahahahahaha Vaše Kraljevsko Visočanstvo ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) pa sad wuki nije mi trebao prevod ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: e nešto sam kliknula i piše da sam dodala fajl ima Senkoslava da me ošiša ako sam nešto pobrkavela kucajući poruku ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) videla sam fajl nista strasno obrisano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jel bio Q il mali q (da ne napišem reč koja mi se odbrojava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ma neke fotografije sa mora sve o.k.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: e nešto sam kliknula i piše da sam dodala fajl ima Senkoslava da me ošiša ako sam nešto pobrkavela kucajući poruku ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) videla sam fajl nista strasno obrisano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jel bio Q il mali q (da ne napišem reč koja mi se odbrojava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ma neke fotografije sa mora sve o.k.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ni od kafe ni od caja ni kad sam premorena ni kad nesto pogresim a sad mi se sve skupilo ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ok je to neki put al ne stalno kad sve spiČi odjedared sad ko izdrži neka priča ti il sanak pusti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: jamačno VKV ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahahahahahahahahahaha Vaše Kraljevsko Visočanstvo ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) pa sad wuki nije mi trebao prevod ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) al jeste smeško ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|