| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: oću se pretvorim u tukvu jel se tebi nanka Srećice? ne wuki al ja radim po podne slusam parove, ludilo!!! al ako ti hoces u krevet,jer ustajes rano ne mogu te zadrzavati ne bi bilo fer ma šta me teraš brej umorna jesam al mi se nespavka sve mogu da gledam al te parove nikako da je farma (s Kiki i Medenu) pa da komentarišemo vako msm fuj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znaci oces da sedis ok kad mastas o cemu mastas aj iskreno sta te briga ko cita ako hoces mozes pitati i ti mene nesto
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: She,pričaj šta ima u Parovima...možeš i tamo na temi...  karadjordje subotic u parovima aleksandra njegova cerka se zavrnula ko pi*da place uzas kaludjerica zajebano mesto za zivot ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: znaci oces da sedis ok kad mastas o cemu mastas aj iskreno sta te briga ko cita ako hoces mozes pitati i ti mene nesto kad maštam ondaK nemam granicu nema prepreka nema opcija nema inata nema ničega beskraj... bezuslovnost u svako smislu
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Opaaaa...i Karađorđa doveli... Jbg,kod nas zaključali happy,ne mogu gledati...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: znaci oces da sedis ok kad mastas o cemu mastas aj iskreno sta te briga ko cita ako hoces mozes pitati i ti mene nesto kad maštam ondaK nemam granicu nema prepreka nema opcija nema inata nema ničega beskraj... bezuslovnost u svako smislu hm... a o cemu najvise mastas?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Opaaaa...i Karađorđa doveli... Jbg,kod nas zaključali happy,ne mogu gledati... jel mozes preko neta?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ko vam je Karađorđa ??????????????
al sam neinformisana pu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ko vam je Karađorđa ??????????????
al sam neinformisana pu pusti karadjordja molim te reci mi o cemu najvise volis da mastas?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: hm... a o cemu najvise mastas? u poslednje vreme o tišinama nešto mi je postala zaglušujuća više no buka jbga ako me kontaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ko vam je Karađorđa ??????????????
al sam neinformisana pu pusti karadjordja molim te reci mi o cemu najvise volis da mastas? napisak ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|