| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Vladimir je napisao: Lepo vece zeli vam Vladimir. Sine Brutalni tebi pozdrav ihaj do neba. ...uzvracam istom merom..i jos dva put toliko...
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
siN bRutaL je napisao: Vladimir je napisao: Lepo vece zeli vam Vladimir. Sine Brutalni tebi pozdrav ihaj do neba. ...uzvracam istom merom..i jos dva put toliko... Pa kako si, ima torba godina da se nismo culi.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: siN bRutaL je napisao: ...vucice bre..jes da nisam vuk..a ni kostic..al kost imam..  ... ...sta sise izgubila s monitora..ne vidim te ic... jedem psst dok je kost ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) (nemo se fališ jbga sad) da ne bude denuminativ (ako napišem kujac, Manojlo će mi opet broji, pa bolje da budem maca mala i prećutim ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) ) Dobro dete ?! Ma jok.. Aj priznaj ...draze ti je reci ''kujac'' neg leba da jedes ( ![[ble ble.gif] [ble ble.gif]](./images/smilies/ble ble.gif) ) Pozdrav Vucice , Senka, Sine Brutalni...
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Pozdrav Mane ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Vladimir je napisao: siN bRutaL je napisao: Vladimir je napisao: Lepo vece zeli vam Vladimir. Sine Brutalni tebi pozdrav ihaj do neba. ...uzvracam istom merom..i jos dva put toliko... Pa kako si, ima torba godina da se nismo culi. ...evo..vrlo dobar~odlican..4+..5-..sto i tebi zelim... ...skupilo se drustvo na poselu..pa reko i ja da navratim..i nisam odavno... ...manojlo..otpozdravljam..
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: Vladimir je napisao: siN bRutaL je napisao: Vladimir je napisao: Lepo vece zeli vam Vladimir. Sine Brutalni tebi pozdrav ihaj do neba. ...uzvracam istom merom..i jos dva put toliko... Pa kako si, ima torba godina da se nismo culi. ...evo..vrlo dobar~odlican..4+..5-..sto i tebi zelim... ...skupilo se drustvo na poselu..pa reko i ja da navratim..i nisam odavno... ...manojlo..otpozdravljam.. Kazem ja ovim devojkama da su poselare a one meni ne veruju. Pozdrav Mane.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
poZdrav i tebi Manojlo isto je napisano iz razloga da se isprovociraš da turiš slovo a od lebac mi ništa draže neje ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ček da malko upredem ovo krzno depilirak se pred novaka kad numem s onaj brijač ko sav normalan svet izem ti ćoskavu wuciccuPoselaru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: poZdrav i tebi Manojlo isto je napisano iz razloga da se isprovociraš da turiš slovo a od lebac mi ništa draže neje ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Zna to Mane samo se pravi Toša
|
|
|
|
|
|
|
|