| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma kakav doček...ja sam kod svoje kućice... A ti?
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Senka je napisao: Čuješ li se sa Zotjom...imaš li kakvih vijesti o njemu...gdje je,šta radi..? ...zotjica dusa moja..voleli smo se u becu letos..bilo romanticno..setali shenbrunom... ...ja se posle vratio nazad..i prekinusmo kontakt.. 
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Senka je napisao: Ma kakav doček...ja sam kod svoje kućice... A ti? ...nem pojma..ako me vukana pozove..mozda i bude nekog veselja... ...al vidim ona ignorise drustvo za ovim stolom..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
siN bRutaL je napisao: Senka je napisao: Čuješ li se sa Zotjom...imaš li kakvih vijesti o njemu...gdje je,šta radi..? ...zotjica dusa moja..voleli smo se u becu letos..bilo romanticno..setali shenbrunom... ...ja se posle vratio nazad..i prekinusmo kontakt..  Je li on još u Beču? Kaže Tw da su se trebali vidjeti uoči NG u BG...
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...vucice bre..jes da nisam vuk..a ni kostic..al kost imam..  ... ...sta sise izgubila s monitora..ne vidim te ic...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
od veselje ič... al će pravim vasilice u subotu se šljaka ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) BruTko jedino ovđe da te izvedem na sat dva... more dosta ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Senka je napisao: siN bRutaL je napisao: Senka je napisao: Čuješ li se sa Zotjom...imaš li kakvih vijesti o njemu...gdje je,šta radi..? ...zotjica dusa moja..voleli smo se u becu letos..bilo romanticno..setali shenbrunom... ...ja se posle vratio nazad..i prekinusmo kontakt..  Je li on još u Beču? Kaže Tw da su se trebali vidjeti uoči NG u BG... ...e ako tako kaze..onda..drzim je za rep... ...rec* ...ma drzim ja nju za svukud.. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: ...vucice bre..jes da nisam vuk..a ni kostic..al kost imam..  ... ...sta sise izgubila s monitora..ne vidim te ic... jedem psst dok je kost ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) (nemo se fališ jbga sad) da ne bude denuminativ (ako napišem kujac, Manojlo će mi opet broji, pa bolje da budem maca mala i prećutim ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Вучица je napisao: od veselje ič... al će pravim vasilice u subotu se šljaka ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) BruTko jedino ovđe da te izvedem na sat dva... more dosta ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...sat-dva!?..pa..od kogae..dostae..  ... ...nista onda..izvodi me..al me posle vrati kakog sime i nasla..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica