| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...Ma drug..doso bi ja i ranije..al nikako da pogodim sifru..  .. ...inace..evo..ozenio samse..dobio dvoe dece..tudje..i razvo se..  ... ...Vukana..ne vidim ni ja tebe..nie ponela baba naocare..  ...
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Senka je napisao: Gdje ti je Ema...gdje su ti i ostale djevojčice...  ...Ema..tue..u bgd... ...ostale..koe kude..daleko im lepa kutja..pu pu pu.. 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
neka te babo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bitno da si ono drugo ponela cc čuš šifra i pogađanje more, suva motka neokresana je za tebe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Jbt,al lagariš...hahaaa ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: ...inace..evo..ozenio samse..dobio dvoe dece..tudje..i razvo se..  ... teo da rekne udosePapuČković al posto neŠto stideć pu štoi gi upropastiše devojčinje ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...cu neokresana..pa jel ja dae kresem..msm motku..  ... ...ne lazem drug..ociu mi.. ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ..izletese iz glave.. 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
siN bRutaL je napisao: Senka je napisao: Gdje ti je Ema...gdje su ti i ostale djevojčice...  ...Ema..tue..u bgd... ...ostale..koe kude..daleko im lepa kutja..pu pu pu..  Jesi li je preselio kod sebe 
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...pustajte devojcice..toe sirotinjska zabava... ...kad dekintiram..zabavaljatju se tako..  ... ...jok bre drug..otisla trbuhom za kruhom..il vec kako se kaze...
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Čuješ li se sa Zotjom...imaš li kakvih vijesti o njemu...gdje je,šta radi..?
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...inace..de idete sutra na docek..oce biti nekog veselja ovono.. ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|