|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
danas sam primetio rangove... tek danas... šta bih ja mogao biti ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вршим неке радове (гле глупог израза, јбт) па ћу бити местимичан неко време... Поздрав, сочан пољубац, угриз, штип, дрп и остало мојим драгима: Могли (друго име Луда), Ћери, Пегили, Искреној, Малој Лажи (великој куварици),Утеривачу, Болету, Одопаначком, Жељеном,Тајанственом/ној и 1 госту... Идем да поједем комад туњевине са кромпиром и преливом. Вама препоручујем да обавезно пратите путоказе...Узгред, причали су ми да је Винћенцо најпре више пута изварао своју лепу Могли, па му је тек онда она дала шут у бут. Иначе она је њега волела, чак и када га је шутнула. Он је тај који се уск**чио... Будала!
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
хехехехе... тако... мир...
Могли, само да те подсетим. Јутрос, после умивања и погледа у монитор, написала си „данас сам луда“, одатле оно твоје „друго име“, ништа друго, пријатељу. Ти знаш колико те ценим... Чини ми се да је моја колегиница успела да пренесе ону универзалност, космополитност и отвореност свога, а и мог заната...
Иначе, да ти кажем, лепо је овако... Више нико не шаље ПП... ни мејлове... Нема порука у којима неког, као, интересује мој утисак о овој или оној теми... кад се Власи не би сетили... Престали су телефонски позиви у неко време, у недоба, са ћутањем... без дисања... да ли их интересује да ли ће се с ове стране јавити нека жена или, недајбоже, неки други мушкарац... Игре... само игре доконих... који се не баве собом, већ приватношћу других... Што рече неко, игре оних који црпе, усисавају енергију других, јер немају своју енергију, интелигенцију, циљ, план, немају своју будућност... Када претерају, онда само покажеш да ни њихова приватност није недодирљива. Наравно, не интересују те њихови животи... само им се "закуца на врата", виртуално... да схвате да су се прихватили оног штапа који има два краја... и све им се уредно каже, да знају, и да не тврде како су тајно шпијунирани...
...тако...мир...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah Mad...nisam nista lose pomislila, cak i da nisam napisala sto jesam jutros ja nekako ne vidim lose i skrivene namjere u tvojim pisanijama... zabavlja me tvoje umjece baratanja slovima... a ja cula da je zgodni Vincent prevaren..ona je njega varala i to s nekim seikom...ccccc zao mi ga..ja bih ga rado tjesila..ako se razumijemo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
utiskao me juce i jos me drzi
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
LaYa je napisao: utiskao me juce i jos me drzi Ko te utisnuo ? Hoćeš WD-40 ? On je za sve nedaće...Naročito kada nešto zariba 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a neeee WD-40, emotivno sam utisnuta 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
jbt utisak dana mi je prepirka. covece popila sam ranisan, sada mogu i kamenje da jedem.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: jbt utisak dana mi je prepirka. covece popila sam ranisan, sada mogu i kamenje da jedem. Imam nešto ukusnije, a liči na kamenje. Nadam se da se sećaš ovih bombona 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 80 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|