| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Срећице код моји снег нападо и преко прозора... оковани с снег и лед.. спашавала их војска тек данаске им телефони прорадели ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) и остало јел су ти се твоји из село јављали? pa moja wu ja nemam nikog u selu baka i deka su umrli,davno
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Jok ja... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) joj bre Senka pa nismo deca pa jbte nije ti sin iz trave izrasto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Mozda roda...kupus.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Срећице код моји снег нападо и преко прозора... оковани с снег и лед.. спашавала их војска тек данаске им телефони прорадели ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) и остало јел су ти се твоји из село јављали? pa moja wu ja nemam nikog u selu baka i deka su umrli,davno хмм ја имам фамилију ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: moja Senka jel kuca spava u sobi de i ti ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
auuuuuuuuu sto mi radi krvotok majku mu al bi se sad ja ljubila leleeeee de sad decka naci na ovu ladnocu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Срећице код моји снег нападо и преко прозора... оковани с снег и лед.. спашавала их војска тек данаске им телефони прорадели ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) и остало јел су ти се твоји из село јављали? pa moja wu ja nemam nikog u selu baka i deka su umrli,davno хмм ја имам фамилију ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) pa imam i ja familiju i to veliku nas 4 dece je i majka plus snaja i vde curice i zet i jedna devojcica al nemamo nikog na selu i sad ja bih htela zivet na selu al sam gologuza i nemam para eto ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Jok ja... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) joj bre Senka pa nismo deca pa jbte nije ti sin iz trave izrasto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Mozda roda...kupus.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ne sprdaj se wu znas da danas ne valja da ti se ljubi,a nemas s kim leleeeeeee cele godine cu da oskudevam u tome ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: moja Senka jel kuca spava u sobi de i ti ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) e pa zalepi mu dupe flasterom il ce celu noc da prducka
|
|
|
|
|
|
|
|