| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da ste zivi i zdravi moja Iskra i da te sluzi pamet ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Mir Bozji, Hristos se rodi ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) vaistinu se rodii! pa de si lepotice,sta te nema na forumu? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
SHE je napisao: ooooooooooooo Iskrice draga sretan ti Bozic i tebi Si.., kako si ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
SHE je napisao: Iskra je napisao: Mir Bozji, Hristos se rodi ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) vaistinu se rodii! pa de si lepotice,sta te nema na forumu? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) svratim ja tu i tamo.. al onda nema tebe
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: SHE je napisao: ooooooooooooo Iskrice draga sretan ti Bozic i tebi Si.., kako si ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) evo dobro,dosla kod Senke,a ona oslikava li oslikava pa dobro bre Senka,treba malo i da pises sa drugarima pusti sad to!  sta da ti kazem Iskra ladno je ,al ti to vec znas kod mene -12 a subjektivni osecaj -20,pa ti vidi ako znam dal da se tusiram Bog me ubio pa jbte odma se smrznem cim pomislim na vodu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i kod mene je tako ladno.. tako da otusiranja nema nista ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: SHE je napisao: Iskra je napisao: Mir Bozji, Hristos se rodi ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) vaistinu se rodii! pa de si lepotice,sta te nema na forumu? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) svratim ja tu i tamo.. al onda nema tebe pa ne mogu bas ceo dan biti ovde ccc....moram se malo i opustiti uz familiju a boga mi planiram i uz nekog mladica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ako ,ako .. tako i treba nista bez opustanja
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: i kod mene je tako ladno.. tako da otusiranja nema nista ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ma jasta sta moze da nam fali valja nekad preskocit kupanje,da se regenerise koza ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ako ,ako .. tako i treba nista bez opustanja ma kod mene se opustilo sve...mislim na stomace i ...znas vec al,ja bre nesto napeta ko strela auuuuuuuuuuuuuuuuuuu,pa de je ova Senka?
|
|
|
|
|
|
|
|