| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dobar dan Molena ako nisi otisla na onu masazu i u saunu,tj.ako si jos uvek ovde pozelela bih ti dobar i divan dan i jos nesto ako vec ides u welnes centar nikako nemoj da zapostavis tursko kupatilo,bolje je od saune ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Đesi She.....hvala na lijepim riječima...i tebi također  Nisam jos otišla....u 3 sata idem ali samo na masažu...iz nekih ''tehnickih'' razloga ne mogu ovaj put ostalo Kako si ti..jesi spremila sve za Bozic?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: Đesi She.....hvala na lijepim riječima...i tebi također  Nisam jos otišla....u 3 sata idem ali samo na masažu...iz nekih ''tehnickih'' razloga ne mogu ovaj put ostalo Kako si ti..jesi spremila sve za Bozic? opaaaaaaaaa vidi je molim te dobro sam Mo,sem sto starim ahahahahaha a sto se Bozica tice,mama je spremila sve za badnje vece,a i za Bozic bilo bi bzv da na danasnji dan lazem,madaaa ahahahaha kako bi ti to mogla znati nego reci mi jel si dobro?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
molenaaa ima li onog naseg grenda pitta igde? da li si u kontaktu sa nekim sa foruma/ znas li sta je sa megi?ako se cujes ikako sa njom ,plizz prenesi joj moje pozdrave
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel ziva Irma i da li i dalje odes na cevape? ahahahaha pa jbte sve sam ovo mogla i na vrucoj stolici da pitam,al mi ovde bolja inspiracija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
She nemoj da lazes...., ali jos ti nije kasno barem jedan kolač da napravis....jbt staris a jos ti stara majka sve priprema za Bozic  Ja sam dobro..msm bolesna sam...gripozna, ali danas sam bolje bolje....zato cu na masazu. Nisam u kontaktu sa ljudima sa foruma....ne zelim da budem u kontaktu osim ovdje na ovim stranicama...mislim d je odgovor jasan i direktan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: jel ziva Irma i da li i dalje odes na cevape? ahahahaha pa jbte sve sam ovo mogla i na vrucoj stolici da pitam,al mi ovde bolja inspiracija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Irma je zmaj i radi bolje nego ikada...ali ljeti samo...to je u starom gradu u Mostaru i tamo je haos kada ej ljeto, a zimi ni ćuke nema na cesti...dere bura i niko se ne šeta vjeruj mi.. Sada kada mi se jedu ćevapi idem kod Zmaja u Sarajevu...najbolji ćevapi ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nego sta nego je jasan i direktan ,ahahahahaha ma dobro bre,bas sam se ponadala da cu cuti neku lepu vest o megi e uvek kad mi pises o cevapima meni voda ide na usta danas postim a u bg u ne znam de mozes jesti dobre cevape pa mozda tako mesto i ne postoji kod nas nesto mi zeza forum,bem li ga dal se zbog zime signal smrzne 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nista me ne zeza....spremala sam se. She idem lagao.....javim se kasnije 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: nista me ne zeza....spremala sam se. She idem lagao.....javim se kasnije  ugodan dan Molena ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|