| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: i jos nesto ne znam tacno a mrsko mi traziti, sta znaci perfidna osoba perfidan - neveran, veroloman, izdajnički; zloban, podmukao, lažljiv, neiskren, sklon izdaji, koji ima zadnje namere eve prevod ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: e vuki gledam kako si ono popunila reci mi jel si ono stvarno ti? ona prava ti? ne, nisam, samo moja pasta za zubiće pa naravno da sam ja - ona izistinska, ko bi drugi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) onda si lepa zasto se ljutis znas i sama da se na forumu ne moze steci pravi utisak o coveku
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ocete se osetiti zapostavljeni ako odem sad ja da popunim ono ? 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Perfidan jednako kvaran...tako bih ja rekla...
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: ocete se osetiti zapostavljeni ako odem sad ja da popunim ono ?  Hajde popuni... ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: i jos nesto ne znam tacno a mrsko mi traziti, sta znaci perfidna osoba perfidan - neveran, veroloman, izdajnički; zloban, podmukao, lažljiv, neiskren, sklon izdaji, koji ima zadnje namere eve prevod ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Koji prevede zednog preko vode Zezne coveka al na finjaka.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: e vuki gledam kako si ono popunila reci mi jel si ono stvarno ti? ona prava ti? ne, nisam, samo moja pasta za zubiće pa naravno da sam ja - ona izistinska, ko bi drugi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) onda si lepa zasto se ljutis znas i sama da se na forumu ne moze steci pravi utisak o coveku a gde si videla moju ljutnju? Samo naglasih da umesto mojih prstića niko drugi nije mogao popuniti taj Upitnik, doduše, osoba koja ima moju šifru za forum na istom nije... tako da, Srećice to sam izistinska ja, lepa il ružna sve jedno, bitno da nije lutka ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ocete se osetiti zapostavljeni ako odem sad ja da popunim ono ?  nemo sad jbga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: ocete se osetiti zapostavljeni ako odem sad ja da popunim ono ?  Meni vec nedostajes ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ene, sad da igramo karte il yamb dok Srećica šara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|