|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne moras baš biti arlekin ili dvorska luda nikako, ali pozeljno je da razumijes humor...i da ga imas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
BreDkasti jel to komšinica svrnula na ponoćno vince ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Molenče oprezno s pominjanjem naših starih drugara neki su obaška ljubomorni na iste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jbga , Vucice...ja te stvarno ne kontam ?? Mislim , jasno mi je na koga aludiras . Da li je moguce da ne uvidjas , koliko ti je to bzze Postoje ovdje zivi svjedoci ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) , za ovo sto cu ti reci.. Nije to BRE , ljubomora..nego misljenje da je greska stalno pominjati one koji su otisli . Dobro ponekad ..al stalno ..Zvati ih , moljakati da se vrate...Ima nesto otuzno u tome . Mozda ti to ne mozes upratiti , ali ja kao nov ovdje , mogu.. Osim toga , forum je u sustini , bar u najvecoj mjeri , zajebancija ..Zezamo se . Onog momenta , kad se pocne preozbiljno shvatati , onda nesto nije u redu . Sto se tice vruce stolice , i one moje ZAJEBANCIJE po pitanju toga ..Stvarno mislim da ona skodi forumu . Pokuso sam je ''ukinuti'' , nisam proso...nista..Sto bi komsije rekle , bujrum.. Znaci , mani me tih nekih uklizavanja ,nepotrebna su . Pozdrav Molena . Damo . ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) UMESTO DOBRO VEČE Manojlo stvarno mi je ispod svakog merila vrednosti da ti na ovaj post odgovorim na ove blage dane.... onako kako bi trebalo Sve si ti meni brajko moj odgovorio poslednjim citatom, dovoljno za vjek i vjekova Gospodine. Znači uklizavaš sam sebi. Mane uklizala ti je Vuki sada onako kako samo žena zna ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) navijam za žene naravno one najbolje znaju uklizavanja hahaha i ne bih se vise mijesala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Molenče oprezno s pominjanjem naših starih drugara neki su obaška ljubomorni na iste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jbga , Vucice...ja te stvarno ne kontam ?? Mislim , jasno mi je na koga aludiras . Da li je moguce da ne uvidjas , koliko ti je to bzze Postoje ovdje zivi svjedoci ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) , za ovo sto cu ti reci.. Nije to BRE , ljubomora..nego misljenje da je greska stalno pominjati one koji su otisli . Dobro ponekad ..al stalno ..Zvati ih , moljakati da se vrate...Ima nesto otuzno u tome . Mozda ti to ne mozes upratiti , ali ja kao nov ovdje , mogu.. Osim toga , forum je u sustini , bar u najvecoj mjeri , zajebancija ..Zezamo se . Onog momenta , kad se pocne preozbiljno shvatati , onda nesto nije u redu . Sto se tice vruce stolice , i one moje ZAJEBANCIJE po pitanju toga ..Stvarno mislim da ona skodi forumu . Pokuso sam je ''ukinuti'' , nisam proso...nista..Sto bi komsije rekle , bujrum.. Znaci , mani me tih nekih uklizavanja ,nepotrebna su . Pozdrav Molena . Damo . ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) UMESTO DOBRO VEČE Manojlo stvarno mi je ispod svakog merila vrednosti da ti na ovaj post odgovorim na ove blage dane.... onako kako bi trebalo Sve si ti meni brajko moj odgovorio poslednjim citatom, dovoljno za vjek i vjekova Gospodine. Znači uklizavaš sam sebi. OK. Sve si upravu . Hajde sad da se zaustavimo. Evot cvijet ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) i ovdje moja ''polemika'' s tobom , zavrsava. Mozemo o vremenu , mirisu svjeze pokosenog sijena na mjesecini , klimatskim promjenama i slicno.. Malo li je ? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
Poslednji put menjao Manojlo dana 05 Jan 2017, 00:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: BreDkasti jel to komšinica svrnula na ponoćno vince ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)  ja sma tu komsinicu i zaboravila auuuu hahahahah pa da, kad je onako upao za kontakt jos nam je i prica o komsinica nedostajala i to je to 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Molenče oprezno s pominjanjem naših starih drugara neki su obaška ljubomorni na iste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jbga , Vucice...ja te stvarno ne kontam ?? Mislim , jasno mi je na koga aludiras . Da li je moguce da ne uvidjas , koliko ti je to bzze Postoje ovdje zivi svjedoci ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) , za ovo sto cu ti reci.. Nije to BRE , ljubomora..nego misljenje da je greska stalno pominjati one koji su otisli . Dobro ponekad ..al stalno ..Zvati ih , moljakati da se vrate...Ima nesto otuzno u tome . Mozda ti to ne mozes upratiti , ali ja kao nov ovdje , mogu.. Osim toga , forum je u sustini , bar u najvecoj mjeri , zajebancija ..Zezamo se . Onog momenta , kad se pocne preozbiljno shvatati , onda nesto nije u redu . Sto se tice vruce stolice , i one moje ZAJEBANCIJE po pitanju toga ..Stvarno mislim da ona skodi forumu . Pokuso sam je ''ukinuti'' , nisam proso...nista..Sto bi komsije rekle , bujrum.. Znaci , mani me tih nekih uklizavanja ,nepotrebna su . Pozdrav Molena . Damo . ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) UMESTO DOBRO VEČE Manojlo stvarno mi je ispod svakog merila vrednosti da ti na ovaj post odgovorim na ove blage dane.... onako kako bi trebalo Sve si ti meni brajko moj odgovorio poslednjim citatom, dovoljno za vjek i vjekova Gospodine. Znači uklizavaš sam sebi. Mane uklizala ti je Vuki sada onako kako samo žena zna ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) navijam za žene naravno one najbolje znaju uklizavanja hahaha i ne bih se vise mijesala volim što se znamo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Manojlo je napisao: Mozemo o vremenu , mirisu svjeze pokosenog sijena na mjesecini , klimatskim promjenama i slicno.. Malo li je ? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Mozemo i o sexu ili o ljubavi, homoseksualizmu, budizmu, rasizmu i velikim i malim haha, zakaj ne!?  malo li je
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Nije komšinica...nego kuma...i pravi dobru pitu... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: BreDkasti jel to komšinica svrnula na ponoćno vince ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)  ja sma tu komsinicu i zaboravila auuuu hahahahah pa da, kad je onako upao za kontakt jos nam je i prica o komsinica nedostajala i to je to  sinoćke od Srećice (čitaj Ši) čuh vrlo čudnu priču i nemerem bilivnut da je BreDkasti u taki kontekst gurnut a komšinica mora da je umesila nešto slano ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Molena je napisao: ne moras baš biti arlekin ili dvorska luda nikako, ali pozeljno je da razumijes humor...i da ga imas  Naravno da ga imam . ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Cuj , imam i ja nekih potrazivanja ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 113 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|