| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Šta ne kontaš? Tvoju ljutnju kad smo pisale na Vruću stolicu pa si demonstrativno napustio forum? Ili tvoje komentare svaki put kada bi Senka ili Srećica pomenule nekog starog forumaša? aj ba nemo mene čačkaš pamtim ko one kornjače s onog ostrva I naravno da se nešalim kada su ljudi s ovog foruma u pitanju možemo mi da nepričamo i ovo i ono.... al o njima se ne može pisati posprdno i tačka. Nedam ti ba pa me mrzi najgore kornjace su sa galapagosa
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Ala vam je rasprava ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) pa jbte ne mogu dozvoliti da posprdno piše o ljudima sa kojima sam noći i dane ovde provodila ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) pa nek mi je i iz oka ispo i nije rasprava ja sam u pravu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Šta ne kontaš? Tvoju ljutnju kad smo pisale na Vruću stolicu pa si demonstrativno napustio forum? Ili tvoje komentare svaki put kada bi Senka ili Srećica pomenule nekog starog forumaša? aj ba nemo mene čačkaš pamtim ko one kornjače s onog ostrva I naravno da se nešalim kada su ljudi s ovog foruma u pitanju možemo mi da nepričamo i ovo i ono.... al o njima se ne može pisati posprdno i tačka. Nedam ti ba pa me mrzi najgore kornjace su sa galapagosa e to pošto sam ljuta paprička znam da bi slova pobrljavela ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
|
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Na ovom sam forumu oko 5 god nigde nećeš naći reč kita da sam napisala a ako misliš na sinoć napisan kujac to je druga tema i sa tobom nema blage veze a pošto izgore da znaš, i to sam sinoćke prvi put napisala Da prevedem i završim temu, ove moje žemskinje zajedno s men o kitama pisale nikad nisu i tačka. Npr ,samo u ovom postu dva puta . Al gdje je tu problem ? Sta fali ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ...sala ... Ja tebe ne kontam , aj reci da se i ti salis .. ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif) Šta ne kontaš? Tvoju ljutnju kad smo pisale na Vruću stolicu pa si demonstrativno napustio forum? Ili tvoje komentare svaki put kada bi Senka ili Srećica pomenule nekog starog forumaša? aj ba nemo mene čačkaš pamtim ko one kornjače s onog ostrva I naravno da se nešalim kada su ljudi s ovog foruma u pitanju možemo mi da nepričamo i ovo i ono.... al o njima se ne može pisati posprdno i tačka. Nedam ti ba pa me mrzi najgore More , zabij se u kujac. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kad mi kujac u prstiće non stop aj se koncentriši ti čik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Druga zena u ovoj godini ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Druga zena u ovoj godini ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Vladimire šta ti ba nije jasno?
|
|
|
|
|
|
|
|