| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: ma mozes mu napisati da ni ja nisam poverovala toj opasnoj trebici a i sta ga briga kad ima lovicu pa ne moze covek imati sve1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote][/quote] On to sto fali popuni kulturom.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Вучица je napisao: i naši Forumsski drugari nisu arheološka nalazišta već KULTURNA BAŠTINA ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Aha....baš jesu...čak toliko da nisu ušli ni na 10 sekundi da čestitaju Novu godinu... Čast izuzecima!!!
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Lily je napisao: Srecna nova godina svimaaaaaaaaaaa ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Srecna i tebi.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: a ja sam cula da nece vise da dodje jer je neko ispricao po forumu da ima mali kkk ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kome je maji kujac ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) pa znas ona prica o pittu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ne znam jbte ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) kako bre ne znas ,pa pisalo se o tome pa ceo forum je brujao o tome na p.p. u znas ona....sto je pitt bio sa njom ko bojagi ma ja joj ne verujem allll....posto ga od tad nema,sve je moguce ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: i naši Forumsski drugari nisu arheološka nalazišta već KULTURNA BAŠTINA ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Aha....baš jesu...čak toliko da nisu ušli ni na 10 sekundi da čestitaju Novu godinu... Čast izuzecima!!! Senko kakvi god da su naši su Ja nisam ni za kim kukala al sad ću da nariČem iznerviro me Manojlo svašta mu nešto smeta te pominjanje forumaša, te vruće stoliče.. te što niko ne gleda flmove... aj ba polako ima vremena za sve kad se oće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Hvala , Lily..i tebi puno srece u Novoj . ( dakle cetiri )
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Lily je napisao: Srecna nova godina svimaaaaaaaaaaa ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) hvala Lily sretna i tebi sve najlepse
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Lily,dobro ti veče... Sretna Nova godina i tebi... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|