Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
sve neke stideće face ccc eeeeee a ja mislela sve to sFingeri kad ono cffrc Milojko ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Ne zarađujem... Što pitaš?
|
|
Gost
|
|
|
Senka je napisao: Ne zarađujem... Što pitaš? ma onako jbga,da imas neke koristi pa i da skrabam ovako,kad nema sanse da postanes milioner,necu hvala,za kod
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
eeeeeeeeee oćeM i ja da zarađivam parinje ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: eeeeeeeeee oćeM i ja da zarađivam parinje ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) draga Vuki,ti da izdas knjigu sa svim onim tvojim pricama bez dobrog naslova neka crvena ce da padne sto posto! samo....moras da nadjes dobru inspiraciju ![[cat_smiley01.gif] [cat_smiley01.gif]](./images/smilies/cat_smiley01.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vrtirepiću el viš da sam samo s vas Gosti bre ovde inspirirate me da to neje tačno biče svega samo treba vreme darling ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: vrtirepiću el viš da sam samo s vas Gosti bre ovde inspirirate me da to neje tačno biče svega samo treba vreme darling ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma vidim da si gost ahahahaha nego mi nije jasno,zasto? aj uzdravlje,ode ja pa,pa ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gost je napisao: senka majke ti jel zaradjujes ti neke pare od ovog mog kuckanja?  Zaradjuje milione znas tit o zato si dosla da se ogrebes malo al eto ti sipak
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kako sam to ja Gost aj bre nemo me zahebavkaš i provocirkaš aj lep ti danko vić želim ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Specijalni gost je She, sada i uvek ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|