| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: de si vlajko srce ,maleno Zdravo She, kako si?
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: de si vlajko srce ,maleno Zdravo She, kako si? virussssss me zeza ti kako si?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: de si vlajko srce ,maleno Zdravo She, kako si? virussssss me zeza ti kako si ebemu misa, ne daj se. Dobro sam She. Svratio malo.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: ides negde,mladicu? Ne ide mladic nigde hahaha a ti devojko?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sretna ti nova i da napravite kucicu za psa,kad pozelite zbog "onih stvari " da ga cusnete van,na ovu ladnocu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: ides negde,mladicu? Ne ide mladic nigde hahaha a ti devojko? ma de cu ne mogu da disem i kijam jedino temperaturu nemam
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma trebao si Vlajko izac van ne na ladnocu al brate mili medju svet ko zna sta bi mi sutra prico 
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: senkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sretna ti nova i da napravite kucicu za psa,kad pozelite zbog "onih stvari " da ga cusnete van,na ovu ladnocu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Očeličio se Odin. Šta će kuče naviklo se na zimu.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma trebao si Vlajko izac van ne na ladnocu al brate mili medju svet ko zna sta bi mi sutra prico  Cuvam kucu ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|