| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Senka je napisao: Šta sam opet uradila a da ni pojma nemam... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Senka, Vuki i ja smo se dogovorili da si kriva i nemoj da se bunis. Bolje priznaj.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Ko bi bio toliko lud da vucicu pokusa staviti na lanac. ix bre Vlad, čuš ko, ma ko oš al merak nema merKu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: Šta sam opet uradila a da ni pojma nemam... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Senka, Vuki i ja smo se dogovorili da si kriva i nemoj da se bunis. Bolje priznaj. Tako je.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Godinama, i ne budi dvosmislena. Znas li da sam bio mod kod Senke.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa znamo se ihaj godina...7-8 najmanje... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa znamo se ihaj godina...7-8 najmanje... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Nema ona pojma da smo ratovali zajedno ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Godinama, i ne budi dvosmislena. Znas li da sam bio mod kod Senke. Čuj ja dvosmislena pa šta Senka je napisao: Pa znamo se ihaj godina...7-8 najmanje... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) ma da i treba tako ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa znamo se ihaj godina...7-8 najmanje... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Nema ona pojma da smo ratovali zajedno ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) O daaa...lijepa su to vremena bila... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: vas dvoje se BAŠ dobro znate opasno ste mi sumljivi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa znamo se ihaj godina...7-8 najmanje... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Nema ona pojma da smo ratovali zajedno ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) da niste i xidrogensku bombu preživeli ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|