| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: i dalje sam bolna što naravno ne želim nikom al da mrem nema šanse još to je od starOg.... novo, je da mi se nespava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesi li primila bocu_
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jesam... aj sad o nečem lepšem kako si Vlad? Ima li u tvom delu svemira snega, nevidoh ga još ove zime ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: jesam... aj sad o nečem lepšem kako si Vlad? Ima li u tvom delu svemira snega, nevidoh ga još ove zime ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Dobro sam, super, a snega nema ne verujem ni da ce ga biti, mada nikada se ne zna.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Znači subota noć je za odmor rezervisana kod tebe ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Znači subota noć je za odmor rezervisana kod tebe ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Jos je rano za skitnju ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
U koje vreme ti to izlaziš kad ti sad rano ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: U koje vreme ti to izlaziš kad ti sad rano ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) To ti se ja malo pravim vazan. Proslo je vreme skitanja.Sada mi je najbolje drustvo krevet. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nema boljeg drugara do njega (krevet) Šta se planira ove noći... film... knjiga ili solo spavkanje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: [zenskismeh.gif] nema boljeg drugara do njega (krevet) Šta se planira ove noći... film... knjiga ili solo spavkanje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nista od toga ali u svakom slucaju spavanje ne gine.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nebi Vladimire da te iz te tvoje uljuljkane luke previše čačkam uživaj u noći s Lazom ću malko da se natežem oko stiXova
|
|
|
|
|
|
|
|