| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Mane hoće da i njega malo dozivamo... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) mozda je zaljubio? znas kako znaju da budu opasne te net ljubavi ufff,kad se setim koliko je to uznemirujuce ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hajde da pogodimo u koga. Salim se malo, Mane dodji da se druzimo .
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: sta bi sa ovim manetom? Ljuti se. pa nema mu wucicce,razumem i ja sam nekad bila tako kapriciozna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Zbog Wucice. Ti i ona .......... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ma jokkkkkkkkkkkkkkkkkkk taman posla ja sam zbog nekog drugog,a mane je zbog wucicce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Mane hoće da i njega malo dozivamo... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) mozda je zaljubio? znas kako znaju da budu opasne te net ljubavi ufff,kad se setim koliko je to uznemirujuce ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hajde da pogodimo u koga. Salim se malo, Mane dodji da se druzimo . da Mane aj vrati se,net ljubavi prodju brzo za tri,cetri godine,u vr glave set,sedam,bice ti smesno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: pa nema mu wucicce,razumem i ja sam nekad bila tako kapriciozna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Zbog Wucice. Ti i ona .......... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) [/quote] ma jokkkkkkkkkkkkkkkkkkk taman posla ja sam zbog nekog drugog,a mane je zbog wucicce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote] Vec sam se bio zabrinuo. Uf dobro je.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Mane hoće da i njega malo dozivamo... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) mozda je zaljubio? znas kako znaju da budu opasne te net ljubavi ufff,kad se setim koliko je to uznemirujuce ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hajde da pogodimo u koga. Salim se malo, Mane dodji da se druzimo . da Mane aj vrati se,net ljubavi prodju brzo za tri,cetri godine,u vr glave set,sedam,bice ti smesno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne zezaj mi Maneta.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ne zezam ga samo pisem iz iskustva vladimire,tesi ga ti ako oces,ja mu pisem istinu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
opet tajac more idem da spavam
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
laku noc Senka,vladimire i tebi Mane i zaljubi se bolje ti je u Senku,ona je uvek na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang