| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: Onog @Vladimir@ zaboravi, vise ne postoji. jel? sprcao si ga niz stepenice? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: zdravo vladimire jel si ti onaj vladimir sa manikijima il drugi? Isti taj, samo me Senka odblokirala
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Hm...kažu momci da će u narednim satima raditi na poboljšanju rada servera nakog tog hakerskog napada...
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma brate mili ovo se ranije nije desavalo dok vladimir ne dodje od njega je sve pocelo Senka,proveri ti to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Na cijoj si ti strani?
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: zdravo vladimire jel si ti onaj vladimir sa manikijima il drugi? Isti taj, samo me Senka odblokirala znaci bio si blokiran? mora da si neki opasan zijan napravio kad te Senka blokirala ona strogo vodi racuna da nas ima sto vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: ma brate mili ovo se ranije nije desavalo dok vladimir ne dodje od njega je sve pocelo Senka,proveri ti to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Na cijoj si ti strani? na svojoj ne dam da mi neko zatre forum  ovde mogu da lupam ko pijan o plot ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: zdravo vladimire jel si ti onaj vladimir sa manikijima il drugi? Isti taj, samo me Senka odblokirala znaci bio si blokiran? mora da si neki opasan zijan napravio kad te Senka blokirala ona strogo vodi racuna da nas ima sto vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma jok, ja sam ti dobrodusan, pitaj Senku.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: zdravo vladimire jel si ti onaj vladimir sa manikijima il drugi? Isti taj, samo me Senka odblokirala znaci bio si blokiran? mora da si neki opasan zijan napravio kad te Senka blokirala ona strogo vodi racuna da nas ima sto vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma jok, ja sam ti dobrodusan, pitaj Senku. jes!a ona ce mi kaze istinu 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
DE SI SENKAAAAAAAAAAAAA SRECICE<MOJA<LEPAAAAAAAAAAAAA ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: ma brate mili ovo se ranije nije desavalo dok vladimir ne dodje od njega je sve pocelo Senka,proveri ti to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Na cijoj si ti strani? Na mojoj...naravno... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|