Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 09 Jul 2025, 00:38

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 03 Jul 2015, 23:07
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

ovim Pinkovim zvezdama i zvezdičicama jbte nikad kraja, pa aman bre imate li milosti roditelji!!! dok taj narkomansko/kokainski kreten
samo gleda $ u vašoj deČici... strašno da strašnije biti ne može, nisam verovala prijateljici kada mi je pre jedno 3-4 nedelje rekla
da su zvezdice sa Pinkom potpisale ugovor na ni manje ni više 10 godina, jbte taj Mitrović lagano postaje pored podvodača i robovlasnik...
naravno da sam i ja gledala tu divnu dečicu kako pevaju i pratila al donekle, i naravno da smo imali žestoke diskusije da li dete dati na tako neko takmičenje
i čemu vredi, pošto znamo da se ni jedan pevač nije ovajdio od bilo kog takmičenja pa ni Šerifovićka (msm kod nas), još pride i da dete ubiju u pojam
osobe koje su bile "stručni žiri" pa i pored talenta da dete isto batali xmmm
i tako... protivila se ja ili ne al to valjda još traje, kolko videh na tv-u kad dođoh, i sad me zanima,
šta je sa mozgovima tih roditelja koji svojoj deci dozvoljavaju da idu po raznim žurkama, feštama i ostalim "promocijama", koncertima i itditdtd
slučajno sam bila na jednoj, gde je mala Lena pevala i to ni manje ni više nego u 01 sat noću, i sad je to kao normalno a ja sam šlb... ma d,
e pa da nisam usamljeni slučaj tu su i drugari iz telepromtera koji su slično iliti skoro isto ko i ja zamjetili

http://www.teleprompter.rs/mitrovicevo- ... -foto.html

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Jul 2015, 14:20
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

OXI

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Jul 2015, 14:37
Korisnikov avatar
*VIP*

i jos da nadodam i jedan video.....OPAAAAAA!!! [cheers1.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Jul 2015, 23:04
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

To bre Molena, nego sta nego OXI :D
Eto sta ti je narod, kolevka demokratije. Uz toliku propagandu bankarskih kolonijalista kako Grci bauljaju i umiru na ulicama, placu i umiru od gladi, 61% je reklo NE! Nece oni da napuste uniju, nece da zaborave dugove vec jednostavno ne zele da placaju kamatu na kamatu od kamatine kamate Sorosu i ostalim zelenasima iz MMF. Danas smo imali privilegiju da budemo svedoci jednog velikog, istorijskog dogadjaja.
Svi mi smo zaboravili kako se nekada zivelo, previse brzo smo upali u mrezu koju su nam najvece svetske banke isplele i jednostavno smo izgubili dostojanstvo i onu zlatnu narodnu izreku "nije sve u novcu".
Ima nesto i u ljudskosti, u glavi, u dusi, u brizi za ljude oko nas. Ovo jedna takva samarcina globalizmu i svetskom novom poretku, samarcina koja ce nadam se osvestiti mnoge ljude. Sledeca je Spanija zatim Italija.
Grci kao Grci, more je toplo, pivo je hladno i to je sve sto im treba. Ne rade mnogo ali im i ne treba mnogo. A mi, mi smo se tako brzo i jeftino prodali, sve ljudsko pogazili i krenuli u jurnjavu za novcem. Novac je najvazniji. E pa nije. Grcka nam je pokazala jos jednom kako treba da zivimo. Izmislili su demokratiju, skupstinu, poslanike, i to sve pre vise od nekih 2,5 hiljada godina. Evo opet su nas podsetili da je dostojanstvo i ljudskost ipak mnogo vaznije nego platne kartice i shoping u trznim centrima. Bravo za Grke. a nasi politicari nikada vise ne treba da prime niti jednu platu. Ovo sto Vlada Grcke radi za obicnog coveka, to nije vidjeno u poslednjih nekoliko vekova.

phpBB [media]

PS Za nekih desetak-petnaestak ovde saljem slike sa Partenona, hrama boginje Atine :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Jul 2015, 11:17
Korisnikov avatar
*VIP*

Cas....nisi ti mene bas najbolje skapirao cini mi se. Koliko god meni sve to bilo cool i super, i Grci su opusten narod i more pivo ovo ono....ne pise im se dobro.Sve je to sada tako euforicno i taj OXI je tako primamljiv, ali ne ide....Dugo ce oni morati da se oporavljaju i nisam bas sigurna kako. Vidjet ce se to i na cijenama i na zivotu svih njih. Dug se mora vratiti!!! Ocito da mnogi nisu upoznati sta se zaista desava u Grckoj..mi kao obican narod koji bjezimo od europskih kapitalista linkujemo i uzvikujemo OXI u nadi da ce neko Europi da pokaze zube, zabavlja nas sve to..ali zato sto je daleko od nasih domova i kuca. Nisam sigurna da onaj Grk koji je imalo upoznat sa ekonomijom i sa mogucim buducim scenarijom linkuje i pljesce.Tesko razdoblje je pred Grckom i njenim gospodarstvom. Dug im se nece oprostiti, to je valjda jasno od samih pocetaka...njihova politika ih je dovela do toga i slijede reforme kako god okrenes. Pa zamisli da im oproste dug, a na kraju krajeva zasto bi oprostili, svaka zemlja clanica EU bi isto trazila..i to dovodi do propasti eur-a , EU, stabilnosti Europe....i jos svega necega.
Naravno da sam na strani naroda....ali bila sam i ovdje na strani naroda pa nas opet pojedini..oni losi politicari dovedose do propasti...i ko to na kraju sve plaća!?...narod naravno. Bojim se da ce i Grcki scenarij da bude identican.
Krenut ce privatizacija..rasprodat ce sve sto imalo vrijedi u Grckoj...Strani investitori ce upasti i pokupovati sve..iskoristiti situaciju...jbg, to su kapitalisti, to su banke, to je novac...a vidimo na ovom primjeru da se sve vrti oko novca.
Evo vidis sta se desilo vec ...Tsipras uvodi bolne rezove i diže porez, EU i MMF su na kraju dobili što su tražili, i sada se postavlja pitanje hoće li buknuti pobuna unutar SYRIZA-e!?...pa sta, i ako bukne...pobuna ih nece zvaditi iz go***.Treba biti realan.
S druge strane naravno da nas ljuti cinjenica da postoji i mnogo vise zaduzenijih zemalja pa nikome nista, ne dize se tolika frka...pa USA je jedna od najzaduzenijih u svijetu...kazu da je zaduzenost po glavi stanovnika cca 60.000 $...a bili su prvi koji su dizali glas govoreci da Grcka treba vratiti dug. Naravno njihov strah nije financijske prirode...oni se boje nekih drugih stvari koji su geopolitičke prirode. To je koliko lose toliko i dobro...jer Tsipras je EU podsjetio na otpis dugova Njemačkoj 1953, ali tu je i cinjenica da je Njemačka tada trebala NATO-u, protiv SSSR-a, sad tek treba vidjeti treba li baš toliko Grčka Amerima danas protiv Rusa.
Igre igre igrice....Jbg, i u ovom segmentu vrijedi ona da veliki jedu male i da da nemaju milosti prema obicnom narodu koji na kraju sve to placa..pitalo se to njega ili OXI...na zalost naravno.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Jul 2015, 22:54
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Hallo trebice hahahahaah

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 12 Jul 2015, 16:24
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Aleksandar II Karađorđević je prije neki dan rehabilitovan.
Sada može da potražuje imovinu svoje porodice.
Samo u Crnoj Gori potražuju Miločer,Kraljičinu plažu,rezidencije na Cetinju i u Rijeci Crnoojevića... [shakinghead.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Jul 2015, 00:01
Korisnikov avatar
Moderator chata

Најактуелније данас; НОЛЕ [jesss.gif] [jesss.gif] [jesss.gif]
на крају цокић од Јеленчета [cvet1.gif]

phpBB [media]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Jul 2015, 00:15
Korisnikov avatar
Moderator chata

да, да, овако пишу прави професинални новинари [jesss.gif]
а не неки Мирори, Старови и остали сплачинари

http://www.bbc.com/sport/0/tennis/33501 ... ef=Default

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 17 Jul 2015, 11:35
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Što mislite, kad će nas malo posjetiti ISIL-ovci?

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu