| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: spavala od jedanest do pola jedanaest trebao mi je san jbs ga,zamaram se brze no pre deset godina,alllllll nece mene godinice zezat zezat cu ja njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nekada znaju i godine da lepo stoje coveku. de nemoj mi toooooooooo pa znaju kad si mlad al kad ostaris ne stoji ti nista sem sanduk ,da se u njega ripi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Manojlo je napisao: Pozdrav i Komsinici , djeluje je mi simpatican lik Nadam se da ce navracati cesce ... neka komsiluka.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Neko koga poznajem, Vi ste svi novi.
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: spavala od jedanest do pola jedanaest trebao mi je san jbs ga,zamaram se brze no pre deset godina,alllllll nece mene godinice zezat zezat cu ja njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nekada znaju i godine da lepo stoje coveku. de nemoj mi toooooooooo pa znaju kad si mlad al kad ostaris ne stoji ti nista sem sanduk ,da se u njega ripi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pu pu pu pu jezik pregrizla
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Senka opet "radi" nema vremena za nas. pa vlajko i ja bih radila to sto radi Senka,al nemam s kim ako mislimo na isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Juuuu, Nisi umorna? jesam,al ne ko juce napravila sam restrikciju na energiju,pa mi lakse 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Pozdrav i Komsinici , djeluje je mi simpatican lik Nadam se da ce navracati cesce ... neka komsiluka.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Neko koga poznajem, Vi ste svi novi. znaci ni mene ne znas od tvojih prvih koraka na ovom forumu ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mane jel si bio u pecanje danas?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Pozdrav i Komsinici , djeluje je mi simpatican lik Nadam se da ce navracati cesce ... neka komsiluka.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Neko koga poznajem, Vi ste svi novi. Malo , po malo ..okupljate se . Pa , fino.. Sta fali i malo , virtuelne zajebancije . Makar , dok ne grane .
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: Senka opet "radi" nema vremena za nas. pa vlajko i ja bih radila to sto radi Senka,al nemam s kim ako mislimo na isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Juuuu, Nisi umorna? jesam,al ne ko juce napravila sam restrikciju na energiju,pa mi lakse  Shvatio sam. Nisi toliko bas umorna da ne bi imala vremena za besposlice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: mane jel si bio u pecanje danas? Nisam , SHE.. ulijenio sam se , da je to strasno.. Naidje meni takav period . I srecom , uvjek prodje ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Pozdrav i Komsinici , djeluje je mi simpatican lik Nadam se da ce navracati cesce ... neka komsiluka.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Neko koga poznajem, Vi ste svi novi. Malo , po malo ..okupljate se . Pa , fino.. Sta fali i malo , virtuelne zajebancije . Makar , dok ne grane . Vidi se ide zima.
|
|
|
|
|
|
|
|