| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma mene stra ocel Senka da pretekne?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senkaaaaaaaaaaaaa,de ostavi malo i za sutra ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE...Jel ti sad manje zima ?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: reci mi ko jos cita? ja sam poslednje procitala onu erotsku na wucicinom Jel uz vino kraj kamina. Daj ispricaj kako je bilo. jok ne pijem alkohol ma kako je bilo sve mi se dlake nakostresile na vratu eto tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jel i ona bila nakostresena ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: reci mi ko jos cita? ja sam poslednje procitala onu erotsku na wucicinom Jel uz vino kraj kamina. Daj ispricaj kako je bilo. jok ne pijem alkohol ma kako je bilo sve mi se dlake nakostresile na vratu eto tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jel i ona bila nakostresena ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ma wucica je sto posto bila dok je to pisala al moras nju pitat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
rekla senka dolazi samo da zavrsi 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE...Jel ti sad manje zima ? u kuci sam mane toplo mi je sreco da neces da dodjes da mi pirkas u prstice? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: rekla senka dolazi samo da zavrsi  Sta da svrsi>
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: rekla senka dolazi samo da zavrsi  Sta da svrsi> pa da zavrsi.... pitacemo je kako je bilo kad dodje,za koji minut
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE...Jel ti sad manje zima ? u kuci sam mane toplo mi je sreco da neces da dodjes da mi pirkas u prstice? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Daj ! ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|