| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: nemoj da mi neko piso vise po blogu a kad cu se ja skaniti da pisem opet moja stvar i da me ne citaju urokljive oci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Senka obrisi moj post sa bloga. jok tvoj nek ostane Bravo...lijepe riječi ti je uputio...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: mene zanima tisina,ko je bio tisina? Eeeee...da...sjajna cura... Cane najbolje zna...  ona je kriva sto se zaglavi ja na netu pa onda megi,pa pitt,pa pojo vuk magarca i ja osta ovde sa Senkom da me vija na vajberu kad nestanem 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nemoj da nestaješ...i sve OK... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Tako se radi. Nisam rekao da treba i mi. tu se krije i odgovor na tvoja pitanja Senki na vrucoj stolici. Ma Vlad, razumem ja tebe. A pitanja s vrućeg stoličeta su postavljena namerno da je "ufatim" na prepad mada... prošla me brzo inspiracja = nikad se ne čita kako je napisano, već kako je čitač intrerpretirao napisanu rečenicu, što mi sada smor da se ganjam oko toga šta napisah a šta je pročitano (nekad bi se oko toga majala...)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Tako se radi. Nisam rekao da treba i mi. tu se krije i odgovor na tvoja pitanja Senki na vrucoj stolici. Ma Vlad, razumem ja tebe. A pitanja s vrućeg stoličeta su postavljena namerno da je "ufatim" na prepad mada... prošla me brzo inspiracja = nikad se ne čita kako je napisano, već kako je čitač intrerpretirao napisanu rečenicu, što mi sada smor da se ganjam oko toga šta napisah a šta je pročitano (nekad bi se oko toga majala...) Takva je pisana rec.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mi nećemo nikada raditi to sa klonovima...koliko nas je,toliko nas je...i to je najpoštenije
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Bio dupli post.
Poslednji put menjao @Vladimir@ dana 08 Dec 2016, 01:24, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Tako se radi. Nisam rekao da treba i mi. tu se krije i odgovor na tvoja pitanja Senki na vrucoj stolici. Ma Vlad, razumem ja tebe. A pitanja s vrućeg stoličeta su postavljena namerno da je "ufatim" na prepad mada... prošla me brzo inspiracja = nikad se ne čita kako je napisano, već kako je čitač intrerpretirao napisanu rečenicu, što mi sada smor da se ganjam oko toga šta napisah a šta je pročitano (nekad bi se oko toga majala...) Takva je pisana rec. Pa i nije. Ako čitaš bez predumišljaja onda su sve reči i pisane i govorne jednake, dobro, pisana može biti malo teža, jer joj se možeš posle nekog vremena vratiti...
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Tako se radi. Nisam rekao da treba i mi. tu se krije i odgovor na tvoja pitanja Senki na vrucoj stolici. Ma Vlad, razumem ja tebe. A pitanja s vrućeg stoličeta su postavljena namerno da je "ufatim" na prepad mada... prošla me brzo inspiracja = nikad se ne čita kako je napisano, već kako je čitač intrerpretirao napisanu rečenicu, što mi sada smor da se ganjam oko toga šta napisah a šta je pročitano (nekad bi se oko toga majala...) Takva je pisana rec. Pa i nije. Ako čitaš bez predumišljaja onda su sve reči i pisane i govorne jednake, dobro, pisana može biti malo teža, jer joj se možeš posle nekog vremena vratiti... Ti se u to bolje razumes.
|
|
|
|
|
|
|
|