| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: ja mislim da je wucica klon I to je moguce. kako si znao ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ne tvrdim, kazem da je moguce. ni ja da nije moguće imitirati Вучицу... neki su pokušali i prošli neslanvno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne radi se o imitaciji prosto stari forumas je napravio klona i isti mu postaje glavni nik,al ne priznaje da ih ima vise
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: ni ja da nije moguće imitirati Вучицу... neki su pokušali i prošli neslanvno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nisu bili vesti, ti si laka za kopiranje, ako izuzmemo tvoja literalna pisanja, tu ne moze da se kopira.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Je li kao ti i blessa...aaaaa... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: ni ja da nije moguće imitirati Вучицу... neki su pokušali i prošli neslanvno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nisu bili vesti, ti si laka za kopiranje, ako izuzmemo tvoja literalna pisanja, tu ne moze da se kopira. ma sad me je najlakše skinuti samo, sklizak teren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Je li kao ti i blessa...aaaaa...  pa ne bas tako
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: ne radi se o imitaciji prosto stari forumas je napravio klona i isti mu postaje glavni nik,al ne priznaje da ih ima vise Recimo Senka te banuje a ti trebas nesto vazno da kazes vucici. Napravis klon i posaljes pp.Senka ga banuje ali si obavila svoje.
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: ni ja da nije moguće imitirati Вучицу... neki su pokušali i prošli neslanvno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nisu bili vesti, ti si laka za kopiranje, ako izuzmemo tvoja literalna pisanja, tu ne moze da se kopira. ma sad me je najlakše skinuti samo, sklizak teren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako covek ima odgovarajuce cipele nece se skliznuti.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne pravi se blesava senka,a ako bar oces daj mi mig da mogu da ti oprostim kad dara predje meru 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: ni ja da nije moguće imitirati Вучицу... neki su pokušali i prošli neslanvno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nisu bili vesti, ti si laka za kopiranje, ako izuzmemo tvoja literalna pisanja, tu ne moze da se kopira. ma sad me je najlakše skinuti samo, sklizak teren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako covek ima odgovarajuce cipele nece se skliznuti. teško Vlad da u moje more svako 36 mali br ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|