| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: yap i ja sam oluja ondak aj bre Senko, šanse nejma ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Zasto nema? zato što ne znam ko je taj Zoća ali zato znam kako Radisav piskara ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vladimire poznajes li tw?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: yap i ja sam oluja ondak aj bre Senko, šanse nejma ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Zasto nema? zato što ne znam ko je taj Zoća ali zato znam kako Radisav piskara ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ako je vest u kloniranju tesko je raspoznati.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
auuuuuuuuuuu ne odo na onaj moj radio:(
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: onda to znaci da tog klona nikad ne mozes upoznati,on to ne zeli jer realno i ne postoji? hmmmmmmm...
Upravo tako. to bi moglo u prevodu da znaci sledece Senka malo,malo dolazi u bg,nikad je nisam upoznala wu zivi u bg u,nismo se upoznale megi ,itd znaci,mogli bi svi biti klonovi? ako je Senka neciji klon,ko je ustvari taj iza? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pitaj je da li je to njen originalni nic koji je registrovan na neki forum.[/quote] Moj prvi nick sam 'naslijedila' od svog sina...on ga je prvi koristio još kao dječak...još ga imam na jednom forumu...  Ali Senka je moj jedini i dugogodišnji nick...ovde već 4,5 godine... ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: vladimire poznajes li tw? Znam da je na jednom forumu bila mamba ali nikada nismo post razmenili.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: ja mislim da je wucica klon I to je moguce. kako si znao ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
@Vladimir@ je napisao: Ako je vest u kloniranju tesko je raspoznati.
pa dobro, ionako tog Zoću ne znam pa mi sve jedno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: ja mislim da je wucica klon I to je moguce. kako si znao ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ne tvrdim, kazem da je moguce.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang