| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
@Vladimir@ je napisao: onda to znaci da tog klona nikad ne mozes upoznati,on to ne zeli jer realno i ne postoji? hmmmmmmm...
Upravo tako.[/quote] to bi moglo u prevodu da znaci sledece Senka malo,malo dolazi u bg,nikad je nisam upoznala wu zivi u bg u,nismo se upoznale megi ,itd znaci,mogli bi svi biti klonovi? ako je Senka neciji klon,ko je ustvari taj iza? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
@Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ pa šta onda ima taj klin tj klon???? Nista za jednokratnu upotrebu je. Imas ih forumskih a imas i od forumasa, to je velika razlika. xmmm kolko se sećam(a ko kornjača sam s pamćenje) , ovde su "klonovi" uvek dolazaili da nekog podejbavaju tj nataknu na nož izuzev Radisava, koji i ako je klon, je bio interesantan, humorističan... i uglavnom, ni sa kim nije ulaziO u prepisku = to je za mene OK lik pa iako je klon
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Ja mislim da samo Vladimir može znati ko je Radisav_Oluja...ako je on ičiji klon...  si ga zvala ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: onda to znaci da tog klona nikad ne mozes upoznati,on to ne zeli jer realno i ne postoji? hmmmmmmm...
Upravo tako. to bi moglo u prevodu da znaci sledece Senka malo,malo dolazi u bg,nikad je nisam upoznala wu zivi u bg u,nismo se upoznale megi ,itd znaci,mogli bi svi biti klonovi? ako je Senka neciji klon,ko je ustvari taj iza? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote] Pitaj je da li je to njen originalni nic koji je registrovan na neki forum.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Tako je Wu...to su klonovi i radili...ili barem neki... Ali,Radisav ne...možda on i nije klon...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
cuj originalni nik! pa i klon se moze registrovati na vise foruma istovremeno i biti originalni nik
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Вучица je napisao: @Vladimir@ je napisao: Вучица je napisao: @Vladimir@ pa šta onda ima taj klin tj klon???? Nista za jednokratnu upotrebu je. Imas ih forumskih a imas i od forumasa, to je velika razlika. xmmm kolko se sećam(a ko kornjača sam s pamćenje) , ovde su "klonovi" uvek dolazaili da nekog podejbavaju tj nataknu na nož izuzev Radisava, koji i ako je klon, je bio interesantan, humorističan... i uglavnom, ni sa kim nije ulaziO u prepisku = to je za mene OK lik pa iako je klon Imas ih dobrocudnih i vecina je takva ali ima i onih sto bi u reali rekli "sto trezan misli pijan kaze" ali ne moze se na osnovu njih suditi svima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Tako je Wu...to su klonovi i radili...ili barem neki... Ali,Radisav ne...možda on i nije klon... nadam se i verujem evo već deceniju, da je Radisav original ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang