| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Vala neka si...svi drugi su me napustili... senka...jedino si me ti svuda i uvek nasla,mislim da je ljubav obostrana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Znam... 
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Vala neka si...svi drugi su me napustili... senka...jedino si me ti svuda i uvek nasla,mislim da je ljubav obostrana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I to velika ljubav. She sto si zapela toliko za klonove.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Vala neka si...svi drugi su me napustili... senka...jedino si me ti svuda i uvek nasla,mislim da je ljubav obostrana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I to velika ljubav. She sto si zapela toliko za klonove. pitam vlajko da se ne blamiram i dozivam meni in nikove ,a ono ih svo vreme vozala Senka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Znam...  senka aj da te pitam jos nesto na vrucoj....moze?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nisu klonovi...mi nemamo klonova...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Nisu klonovi...mi nemamo klonova... dobro....neko to zove i svojom decicom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Vala neka si...svi drugi su me napustili... senka...jedino si me ti svuda i uvek nasla,mislim da je ljubav obostrana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I to velika ljubav. She sto si zapela toliko za klonove. pitam vlajko da se ne blamiram i dozivam meni in nikove ,a ono ih svo vreme vozala Senka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jedna forumasica imala je klonova da ih se cak i ne seca. A tebi je draga nikada ti nije nazao ucinila sa njima. I cemu strah?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Brale Manojlo lepo spavkanje
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne znam koja...i ne znam koji su nickovi bili u pitanju...
|
|
|
|
|