| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: i sad da sam ja admin banovala bih senku kako neko moze imati toliko profila? Takva su nekada bila vremena kada se kretao forum.
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Cek malo Vladimire ? Jesi sad pa ti , i taj Leo ? Jesam Mane. Ali taj nic ne koristim.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
vladimire,ako si ti i onaj crni pitt budi covek pa udji sa starim nikom 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: i sad da sam ja admin banovala bih senku kako neko moze imati toliko profila? Takva su nekada bila vremena kada se kretao forum. ja ne razumem ,sta se trebalo postici sa tim?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: koliko kompjutera ili vec cega imas u kuci? Puno. dobro aj mi reci sta ti znaci da imas toliko svega toga? Za posao, mora se ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

|
SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: i sad da sam ja admin banovala bih senku kako neko moze imati toliko profila? Takva su nekada bila vremena kada se kretao forum. ja ne razumem ,sta se trebalo postici sa tim? Razmisli.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: koliko kompjutera ili vec cega imas u kuci? Puno. dobro aj mi reci sta ti znaci da imas toliko svega toga? Za posao, mora se ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) kakav je to posao? ne razumem...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: @Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: i sad da sam ja admin banovala bih senku kako neko moze imati toliko profila? Takva su nekada bila vremena kada se kretao forum. ja ne razumem ,sta se trebalo postici sa tim? Razmisli. stvoriti privid da ima dosta forumasa?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Cek malo Vladimire ? Jesi sad pa ti , i taj Leo ? Jesam Mane. Ali taj nic ne koristim. E jbga , a ja taman pomislio , tićilo se leglo se ... evo jos jedan povratink .. A ti varas , sa dva kompa i jednim proxijem . ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|