| Autoru |
Poruka |
|
Leo
|
|

Pridružio se: 01 Jun 2012, 11:17 Postovi: 23
|
SHE je napisao: vladimire jel si ti onaj vladimir od tw? Nisam ali sam Leo hahaha
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
paziiiiiiiiiiiii ovo Leo ahahahahaha da nije messi
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: mane,ne gledam filmove,ne volim ruse,ne volimo istu muziku ne idem na pecanje... kako bre ne shvatas da ne znam pisati sa tobom? Sve nekako , niko nije savrsen..ali nisam znao da ne volis Ruse ? Onda je to stvarno nepremostiv problem . ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
koliko kompjutera ili vec cega imas u kuci?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: mane,ne gledam filmove,ne volim ruse,ne volimo istu muziku ne idem na pecanje... kako bre ne shvatas da ne znam pisati sa tobom? Sve nekako , niko nije savrsen..ali nisam znao da ne volis Ruse ? Onda je to stvarno nepremostiv problem . ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) nisam zaljubljenik u izdajice
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: mane,ne gledam filmove,ne volim ruse,ne volimo istu muziku ne idem na pecanje... kako bre ne shvatas da ne znam pisati sa tobom? Sve nekako , niko nije savrsen..ali nisam znao da ne volis Ruse ? Onda je to stvarno nepremostiv problem . ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) nisam zaljubljenik u izdajice ( muk)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i sad da sam ja admin banovala bih senku kako neko moze imati toliko profila?
|
|
|
|
|
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: koliko kompjutera ili vec cega imas u kuci? Puno.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
@Vladimir@ je napisao: SHE je napisao: koliko kompjutera ili vec cega imas u kuci? Puno. dobro aj mi reci sta ti znaci da imas toliko svega toga?
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Cek malo Vladimire ? Jesi sad pa ti , i taj Leo ?
|
|
|
|
|
|
|
|