| Autoru |
Poruka |
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
SHE je napisao: nece da ti kaze on je mister inkognito
vidim neku sa anonimusa 46.165.230.5 Sada idem sa moje.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
@Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: Jest da je malo pokasno , ali da li bi neko objasnio , u cemu je fora kod tog ''proxija'' ? Fazon je da ne pokazuje tvoj ip nego lazni i ne moze niko da ti prati ip gde ides po netu, a sa licnom ip moze. Ja koristim TOR_a Aaaaa ...zanimljivo . Volio bih i ja to znati Onda zdravo CIA , MOSAD , MI6...i ostale barabe.. Samo braca iz KGB-a mogu imati uvid ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) PS. Ionako oce sve da nas cipuju . Jel to komplikovano ? Program neki ? TOR_a jos niko nije probio. Googl prati sve gde ides i kada pustis ovde post on prvo obradi sve gde si isao danas, Tako usporava forum, kada ja koristim Tor_a ne moze i moj post odmah ide. Zato se nekada vama dogadja da forum koci. Ovo nisam znala...zanimljivo...
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: nece da ti kaze on je mister inkognito
vidim neku sa anonimusa 46.165.230.5 Mislis .. .morava morava...bosut...djevdjelija...donji lapac..? ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne mogu da jurim al mozda si ti vuja kojic
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Senka je napisao: @Vladimir@ je napisao: Manojlo je napisao: @Vladimir@ je napisao: Fazon je da ne pokazuje tvoj ip nego lazni i ne moze niko da ti prati ip gde ides po netu, a sa licnom ip moze. Ja koristim TOR_a
Aaaaa ...zanimljivo . Volio bih i ja to znati Onda zdravo CIA , MOSAD , MI6...i ostale barabe.. Samo braca iz KGB-a mogu imati uvid ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) PS. Ionako oce sve da nas cipuju . Jel to komplikovano ? Program neki ? TOR_a jos niko nije probio. Googl prati sve gde ides i kada pustis ovde post on prvo obradi sve gde si isao danas, Tako usporava forum, kada ja koristim Tor_a ne moze i moj post odmah ide. Zato se nekada vama dogadja da forum koci. Ovo nisam znala...zanimljivo... Dobro.. Sto SHE kaze , ko ce nas i zasto pratiti ? Ali opet , nije lose znati , zlu ne trebalo .
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: ne mogu da jurim al mozda si ti vuja kojic SHE , moguli te zamoliti nesto... ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mene ne zanima sa zakonom dobro stojim nisam lopuza ni prevarant,a ni sitni ,pogotovo ne krupni kriminalac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mene ne zanima sa zakonom dobro stojim nisam lopuza ni prevarant,a ni sitni ,pogotovo ne krupni kriminalac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349