|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A evo i po mnogima glavnog favorita ovogodišnjeg Eurosonga:
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
mojoj djevojci je ova jedna od najboljih ona sve zna bolje i u sve se kuži 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 Ni slusala ni vidjela...rado bih komentirala ali pojma nemam. Nego, nisam ni znala da imam happy tv...i tako ti ja vrtim kanale i naletim na taj mnogo komentirani i ''slavni'' show Parovi. Ne razumijem koncept emisije nikako, ali nije to bitno...ni ne zanima me. Htjela sam samo da kazem da je ona komunikacija ( a pola sata sam gledala...dala sam sansu ) medju zenama prije svega, pa onda i muskarcima, i generalno medju njima tamo...K A T A S T R O F A !!! Ne mogu ni da zamislim da postiji muski rod ( muski jer bi se zene prije svega njima trebale svidjeti ) koji bi mogao da proguta sva ta sra**a koja izlaze iz onih usta. I tako ja gledam i gledam...a ona jedna drugu caste kompllimentima za nepovjerovati, hahaha...kokosko, smrdo, debela svinjo, anoreksicna glupaco, ...jos ona jedna onoj drugoj kaze kako je lijepa i glupa, i ta ''lijepa i glupa'' se samo smjeska....A ta plava mi se cini kao jedina koja zna da komunicira i koja argumentirano prica...Znaci nevera Ima jedan muskarac koji mi je onako na prvu...fizicki ostavio dojam, nisam ga uspjela cuti kako prica, ali i to je plus, cim se nije umjesao u raspravu onih pametnih zena...a ne zna se koja je pametnija jbt haha  Ni muskarci puno ne odmicu...barem onih par koliko sam ih cula da su progovorili. Sve se uvrede kod ovih praznoglavih svodi na fizicki izgled....sve se opceinito kod njih u zivotu vodi oko izgleda i para...niko veze s mozgom nema. Meni su svi ti ljudi anonimusi...ne znam apsolutno ni jedan lik, osim Mace Diskrecije cije sam snimke upratila na yt nesto malo prije nego je taj show poceo...a i iz tih snimaka se dalo dosta toga zakljuciti...jos jedna u moru lijepih , zgodnih , jeftinih ( barem tako izgledaju ) i glupih. Uglavnom happy tv mi je na kanalu broj 35 i pojma nisam imala da ja to imam...i jos uvijek mi se cini da nista nisam propustila. ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena, jesu anonimusi u tom reality-ju. ne da je katastrofa nego je propast da veca ne moze biti. Gledao sam ukupno sedam minuta i zaista sam se iznervirao. To je polupismen svet, svest im je na nivou Neandertalaca. Ceo taj show drzi jedan "biznismen", Peconi. Inace opasan profiter i prevarant, sponzor sps-a. Polovina devojaka unutra su prostitutke, cena im je 150 evra po satu svom smestaju . Nije fora, neke rade za jednog momka koga poznajem. Peconi je inace takav, slabo izlazi, kupio je fabriku obuce od koje je napravio tv happy i tu provodi vreme. uvek je tu neka zurka, uvek ima po pedesetak ljudi. Ovaj show mu sluzi da se eto pokaze da je prisutan, da mora da se racuna na njega. Svi koji ucestvuju su platili da udju da bo se promovisali. Prostitutkama ce posle ovog realityja da skoci cena. Sve u svemu, sve je to jedna zalosna predstava zalosne situacije koja je prisutna u Beogradu. Sve je veci jaz izmedju takvih i normalnih ovde u beogradu. Na srecu, takvih je sve manje a do pre desetak godina su skoro svi bili takvi. I muskarci i devojke. Poznati novinar svetskog renomea Milomir Maric je sebi dozvolio da bude neki kao mentor tog showa i eto to je pokazatelj kako su ljudi kvarljiva roba. Prodao se Peconiju i vodi taj show na svoju i nasu sramotu. Bruka. Sve u svemu, ocaj i jad.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja sam mislila da su mozda meni anonimusi jer nisam upoznata kao vi sa tom tamo scenom....Znaci oni su i inace anonimusi  Dobro, to i nije lose osim ako se oni ne prodaju za poznate licnosti i ako misle da su poznate i vazne face. Vidim ti si upoznat sa satnicom tih zena he he he...cuj 150 eura za sat vremena...Pa isplativije im je onda biti vani i ebat se po satu i dnevno zaradjivati 300 eura minimum, nego se sramotiti u nekoj reality emisiji... Ja sam stvarno bila u soku od kolicine gluposti izgovorenih u tih pola sata, i nije mi jasno kako ranije nisam saltajuci naisla na taj program jer sada kad god saltam, na tom programu su Parovi. Cini mi se da ta emisija traje 24 sati majke mi. U jako malo vremena sam skontala da je tamo skoro pa svak svakog opalio, a oni koji su imalo normalni su izgleda nenormalni. O zivote...ooooo vrijednosti...gdje ste se izgubile. I moram jos nadodati da ima ona crna Mimi...nakaradna zena, ogromnih plasticnih usana....njena satnica je Cas vjerovatno veca hihih  ... mene nje stra' ... Kada sam je ugledala...pomislila sam, o Boze sta je OVO....jel musko, zensko, trasvestit, strasilo za djecu...ali nije ni to bitno, i ona je glupa, sto je i za ocekivati jer bi bilo smijesno da jedna pametna zena napravi onakvu nakaradu od sebe. Sve u svemu....ta emisija mozda i nema los koncept..ja ne kontam i dalje kakav joj je koncept..ali su ljudi koji se nalaze tamo, cini mi se olos i dno dna, sramota za drustvo, naciju, rasu, ljudski rod..mene kao zenu je stid kad vidim kakvih zena ima !!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
SAmo se vi zaebavajte,umjesto da gledate Parove...pa da komentarišete lijepo sa Pittom i Mojnetom...  Ovakooo...Pitt gleda sam,u tišini doma svog...A Mojne nam je otišao na drugi forum i tamo komentariše... ![[laughing4.gif] [laughing4.gif]](./images/smilies/laughing4.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kao neko ko je bio na dosta koncerata na kojima je bilo i nekoliko desitina hiljada ljudi, pa i na tom Kosevskom stadionu sam bila na dva koncerta ( U2 i B.Dugme ), moram priznati da je fascinantan osjecaj bio vidjeti 70.000 ljudi na jednom mjestu kako u sav glas govore ''Papa Mi Te Volimo'' i ''Mir Vama'' .... brate to je jednostavno da se svaki covjek najezi od kolicine dobre i iskrene energije. Kada je zbor koji je bio sastavljen od cca 1500 pjevaca zapjevao...fijuuuuu, ludilo! Ne sjecam se da sam na koncertima dozivjela takvu energiju, i teska srca to priznajem. Fascinantno je bilo vidjeti zastave svih zemalja okruzenja na jednom mjestu ( i ne samo zemalja okruzenja ), pa i one koji nisu katolici po vjeroispovjesti kako koracaju u koloni ljudi prema Kosevskom stadionu. Bilo je tu umotanih zena, poznatih javnih licnosti koji su srbi i muslimani...jednostavno se osjecala neka lijepa energija. Cak i nevjernici su dolazili da vide ko je taj covjek koji je brzinom svjetlosti postao popularan kod svih ljudi, koji odise skromnoscu i koji je jednostavno receno covjek iz naroda. Sva ona prica oko mogucih napada, nesigurnosti...sve je to palo u drugi plan i nisam cula da se apsolutno bilo gdje spominjala ta tema. Ne znam koliko vas je upratilo taj dogadjaj....lokalna televizija FTV je imala cjelodnevni prijenos...Papa je bio namrgodjen jedino u onom protokolarnom dijelu sa nasim politicarima..cim je dosao medju ljudi osmijeh mu nije silazio sa lica. Zaustavljao se i pozdravljao ljude na cesti, rukovao se svima...na aerodromu sa svim mladima koji su bili razlicitih nacionalnosti i vjeroispovjesti, pa cak i sa pomocnim osobljem aerodroma koje je bilo sokirano takvim njegovim ponasanjem. Do odredista se vozio u Ford Focusu sa otvorenim prozorom masuci ljudima na cesti, u kojem je odudarao od silnih limizuna u kojima su se vozili nasi politicari. Prekrsio je protokol nekoliko puta u toku dana, ali nije time ugrozavao niciju sigurnost niti stvarao glavobolje onima koji su za nju zaduzeni...osjetio se Papa sigurnim medju svim ljudima dobre volje. Fascinanta je bila njegova reakcija u katedrali nakon ispovijesti dva svecenika i jedne casne sestre...gdje je nakon njihovih ispovjesti odlozio pripremljeni govor i rekao''osjecam da Vam govoriti iz srca ovo sto upravo sada sjecam''. Njegova poruka se svodila na oprost....Rekao je svi Vi imate sjecanja i ona se ne mogu izbrisati, to je vasa povijest i ne trebate je zaboraviti,ali ne smijete je koristiti za osvetu...trebate raditi na oprostu. Papa rules Danas su svi tabloidi puni vijesti o dolasku Pape Franje u Sarajevo.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
svaki komentar je suvišan
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Svasta bih imala komentirati ali ne znam odakle poceti....Politika...eh kad se sjetim sta smo sve o Grckoj pisali...sve se vraca sve se placa pa tako i dugovi i krediti..sta god da naprave u gabuli su...O nasim politikama bih mogla danima, ali ne mogu vise o tome ni da razmisljam a sve manje i manje pratim.. Samo sport i lijepe vijesti koje donose sportasi i kultura u vidu odlicnih predstava, koncerata, dobrih filmova i svih ostvarenja koje prave mladi i oni puni pozitive i vjere u ono da se dobro dobrim vraca. I sve mi se cini da je puno takvih vijesti od kako ove lose ignoriram i ne pratim.
|
|
|
|
|
Arsen
|
|

Pridružio se: 18 Jul 2014, 01:05 Postovi: 38
|
Ovih nekoliko dana iza nas je bila Sezona Srpskog Sporta, zar ne?
Košarkašice, mladi fudbaleri, odbojkašice, vaterpolisti, Nole Pa Opet Nole ... neka neko dopuni listu.
"Ponosni na to što jesmo" - ko god da je smislio slogan.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|