|
| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i jebte nemojte vise da izvodite performanse,bolje slikajte kobaje i kacite po forumu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
turih fotke, nađoK temu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
E nema više brisanja...zaebite... ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ja nebiršem.. samo slovima šaram to ovi trendSeteri vole da se brišu i kinđure ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Gorštak je napisao: ukiniluli ste pričaonicu, vruću hoklicu , zenske atribute , a posao nam nametnu zurne minute , trebao bih ovde da ređe svratim a ne da se po limundu klatim. Ništa nije ukinuto...otkud ti to?
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: ne zanima me Senka sto mu ispunjavas zelje!Forum je tvoj! Ne kontam te bas, al nema veze . Ovaj ''performans '' sam izveo ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) zato sto mislim da je tema poput te stvarno problematicna , i generise ''zlu krv''.. A ja bi volio da SRBIJA forum forum zivne . Volim sve gdje postoji rjec SRBIJA . Mislim da je vecina vas , pa i ti svakao , sasvim ok...i da se mozemo bar ponekad , druziti ovdje . e fala ti sto me pustas da po nekad svrnem pa da se druzimo  a jos ti vise fala sto mislis da sam o.k.,cujjjjjjjjjjjjj kakva bre zla krv?i kako ti znas da to u vecini slucajeva nije zezanje? neko je brajko moj pisao to ja sam brisala ranije svoje postove,sad mi je zao,kad vidim stranice a ono samo smajlici Cekaj , SHE...ispravi me ako grjesim... Ovaj forum je bio pun..i sad , niko ni skim.. Gledajuci vas , maloprije...ucinilo mi se , evo ga opet...a taman se cinilo , da se stvari vracaju u normalo.. I da znas , ja sam ovdje forumas , bas ko i ti..
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: ne zanima me Senka sto mu ispunjavas zelje!Forum je tvoj! Ne kontam te bas, al nema veze . Ovaj ''performans '' sam izveo ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) zato sto mislim da je tema poput te stvarno problematicna , i generise ''zlu krv''.. A ja bi volio da SRBIJA forum forum zivne . Volim sve gdje postoji rjec SRBIJA . Mislim da je vecina vas , pa i ti svakao , sasvim ok...i da se mozemo bar ponekad , druziti ovdje . e fala ti sto me pustas da po nekad svrnem pa da se druzimo  a jos ti vise fala sto mislis da sam o.k.,cujjjjjjjjjjjjj kakva bre zla krv?i kako ti znas da to u vecini slucajeva nije zezanje? neko je brajko moj pisao to ja sam brisala ranije svoje postove,sad mi je zao,kad vidim stranice a ono samo smajlici Cekaj , SHE...ispravi me ako grjesim... Ovaj forum je bio pun..i sad , niko ni skim.. Gledajuci vas , maloprije...ucinilo mi se , evo ga opet...a taman se cinilo , da se stvari vracaju u normalo.. I da znas , ja sam ovdje forumas , bas ko i ti.. ja uistinu i volim ovaj forum zato sto admin ne banuje za gluposti! al nikad od Senke nisam trazila da brise topice ,samo mene
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo brale ima li snega s tu stranu Drine
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ubićeš me s ovom pjesmom... ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa tu smo da se poubijamo kad smo kod toga.... ide ona...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 152 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|