| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Vladimir jeste Vladimir...pogledajte u članove pod V...pa ćete vidjeti... Čovjek zaboravio lozinku,davno je pisao ovde...
A lijepo je što je ponovo ovde...i što počinjemo iz početka..
On je moj drugar sa starog foruma i neko ko mi je,u samom početku ovog foruma,mnogo pomogao...
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100% Zezam se , bolan... Nisam ni ja bas tip koji se ubija alkoholom. Al bude..sporadicno . Zanimljivo , da su mi najljepsa pijanstva , bila sa zenama .. stvarno.. ovo ću razumeti ko poziv al tamo negde kad zarumene nova žita ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Vladimir jeste Vladimir...pogledajte u članove pod V...pa ćete vidjeti... Čovjek zaboravio lozinku,davno je pisao ovde...
On je moj drugar sa starog foruma i neko ko mi je,u samom početku ovog foruma,mnogo pomogao... OKKKKKKKKKK
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Vladimir jeste Vladimir...pogledajte u članove pod V...pa ćete vidjeti... Čovjek zaboravio lozinku,davno je pisao ovde...
On je moj drugar sa starog foruma i neko ko mi je,u samom početku ovog foruma,mnogo pomogao... msm da je taj tvoj "stari" zaljubljen u mene pa mi sinoćke nije mogo odoleti no moro da uniđe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Čovjek registrovan pod brojem 18... E ne znam Vuki...moguće je....ako je čitao tvoje članke...razgovore...pjesme....sve je moguće bre... 
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Manojlo od alkohholnih pića isključivo koristim orahovaču kao lek tj melem... radžom volem ruke da namažem kad je ona od 100 gradi da mi koža omekne čaša vina da al jbga ne sećam se kada sam je pila poslednjeg puta... tako da, anatialkos 100% Zezam se , bolan... Nisam ni ja bas tip koji se ubija alkoholom. Al bude..sporadicno . Zanimljivo , da su mi najljepsa pijanstva , bila sa zenama .. stvarno.. ovo ću razumeti ko poziv al tamo negde kad zarumene nova žita ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Vazi Ima da se obloceeemooo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: da bre dobra deca ... s svojim razarajućim rečima po sred srede inače slušam mjuZ ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) pa čak i ono neslušljivo 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nema nista no da pocnem i ja da pisem,pa mislim ...stvarno...mozda se vrate megi i pitt 
|
|
|
|
|
|
|
|