Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Još 20 minuta do nenadanog izvanrednog obraćanja predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović hrvatskoj javnosti! Baš me zanima što je sad! ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Moli...a njegov otac koji želi izazvati sažaljenje za svog sina? http://www.story.hr/otac-josipa-katalen ... nju-250175Pa zamisli Gigi kakav je otac ako je sin onakav kreten. A otac je kao neki poznati odvjetnik, naucio da se sve moze platiti, podplatiti i kupiti...Koliko sma upratila neka su bogatija i imucnija obitelj, pa se otac nada da ce i ovo uspjeti parama rijesiti.Ma obojicu bih ja za jajca objesila da negdje vise dok ne istrunu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma, što je sve taj Katalenić radio tijekom godina i iz svega ga je izvukao tatin novac ( http://www.index.hr/black/clanak/svi-is ... 20584.aspx). Inače...Kolinda ništa posebno nije izjavila. I da...čestitke srpskoj predstavnici na Eurosongu na ulasku u finale. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
zar se taj Eurosong jos uvijek odrzava!?  gdje se to gleda,gdje se odrzava, ko pjeva ... nista ne znam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E Moli...održava se u Austriji...a ove godine po prvi put nastupa i Australija kao zemlja gost. Nema veze što je natjecanje zamišljeno samo za Europljane! Uglavnom...jučer je održana prva polufinalna večer, sutra je valjda druga, a u subotu finale. Hrvatska već drugu godinu za redom ne nastupa na tom takmičenju, a kako se čini neće ni iduće godine jer ne prenosimo izravno Eurosong, a to je uvjet za mogućnost sudjelovanja iduće godine. Srbija je prošla polufinale, kao i Albanija. Makedonija je jučer ispala iz daljnjeg natjecanja. Moj favorit jučerašnje večeri je Mađarska. Inače, jučerašnji nastup srpske predstavnice Bojane Stamenov možeš pogledati ovdje:
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hvala Gigi....kako si informirana ispade da si veliki obaozavatelj Eurosonga  Pogledat cu nastup...hvala na linku. Ja sam cini mi se totalno ispala iz pracenja takmicenja takve vrste.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja od malena sa sestrom pratim Eurosong. Dok smo bile manje čak smo si pripremale popis svih izvođača i onda ocjenjivale izvedbu, styling i karizmatičnost izvođača pa gledale tko će nam doći kao ukupni pobjednik kad zbrojimo bodove.  Ove godine nisam pratila jer nemam gdje, tj. mogla bih preko računala, ali mi to nije gušt.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dobra pesma dobrrrraaaa ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
preslusala sam ovu pjesmu....odlicna je iako moram jos dodati da mi je puno bolja na srpskom nego na engleskom. ova djevojka Ivana odlicno pjeva!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zao mi je sto je makedonac ispao pesma je odlična