| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Što ti se ne sviđa pjesma She....? Ja volim ovo više od onog ludog turbo folka... Ovo je parodija... Ček bre...pa nisam svemoguća... Biće... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne volim parodiju ni na filmu ni u muzici a boga mi vala ni u zivotu a ko voli nek voli znas da ne mogu protiv sebe 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
manojlo ukljuci se u razgovor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
manojlo ukljuci se u razgovor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
TWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW aj dodji na forum
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senka,ova je sexy ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) i previse ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
E takooo... Još nam je samo Mane golać... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: ne volim parodiju ni na filmu ni u muzici a boga mi vala ni u zivotu a ko voli nek voli znas da ne mogu protiv sebe  To uopste nije parodija . Nego jedna fina ljubavna pjesma . Melodija , tekst , video , sve do kraja fino . Romeo i Julija/e jednog svijeta koji je tu pored nas . A neki smo i bili u njemu , makar u nekom dijelu epizode koja nam je na raspolaganju . Stvarno mislim , ko nikad nije upoznao poneku '' Miru Kobru'' , nedoradjen je. . ![[ble ble.gif] [ble ble.gif]](./images/smilies/ble ble.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ajde ima sad zbog ovog avatara da dodje i kurta i murta ce nagrnu na forum,neces moci metlom da ih oteras
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: ne volim parodiju ni na filmu ni u muzici a boga mi vala ni u zivotu a ko voli nek voli znas da ne mogu protiv sebe  To uopste nije parodija . Nego jedna fina ljubavna pjesma . Melodija , tekst , video , sve do kraja fino . Romeo i Julija/e jednog svijeta koji je tu pored nas . A neki smo i bili u njemu , makar u nekom dijelu epizode koja nam je na raspolaganju . Stvarno mislim , ko nikad nije upoznao poneku '' Miru Kobru'' , nedoradjen je. . ![[ble ble.gif] [ble ble.gif]](./images/smilies/ble ble.gif) sve si to lepo napisao,al meni se ne dopada ni pesma ,ni spot,nimelodija al Romea i Juliju volim ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|