| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nestalo mi klokova sta sad?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: Neš'o sam vas se setila Večer Sad sam te provalila da gledaš farmu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: SHE je napisao: senka ne qnjaj ko buva na qrcu no aj vamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aloo bree sta psujes ti She ne razumem kako senka tolerise ovo nema smisla sestro slatka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kako bih ja tebe preko kolena pa sve pruticem po guzici de si Megaja ,poljubis me u peraja sta ima ,sta nema? jel si u kontaktu sa tvojom forumskom simpatijom ,gospodinom Pickard? jel te jos prze te neke net vatre? pisi molim te sve,ubi me znatizelja Oooo seee tačno si me nasmejala xaxaxa Prže me morske struje Jesmo u kontaktu , moramo biti jer se razvodimo mirnim putem Kako si ti she......reci mi je l i dalje imaš tipove da dolazim ja kod tebe i isprobavam nike patike ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She znaš šta mi piše kad zaključava tel ...jer je san o sreći i više nego sreća. ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Šteta što te nema sada Da se cikamo Ej she jedva čekam da krene sezona lubenica I da malo jagodama opadne cena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vece megaja znam da si zbrisala kukavicooooooooooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yfdb3UVYWW8[/youtube]
pa dobro vece
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah nisam Tu sam Tačno sw smejem za stvarno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang