| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa djeste misevi... ovih dana samo kukam na vrijeme i govorim da hocu da selim negdje gdje je zima ljepša pa evo i vama to da kazem 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sad možete početi polako da se okupljate, pripreme su uveliko počele, napičili nam ovi trgovinski lanci novogodisnju euforiju jos od početka novembra, svi ko poma'nitali...sve se nema...
gde ja ode, dolaz' 'vamo
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Lazo jel si se vratila ili pises iz zemlje kengura?
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena je napisao: pa djeste misevi... ovih dana samo kukam na vrijeme i govorim da hocu da selim negdje gdje je zima ljepša pa evo i vama to da kazem  kakvo sivilo, mrak pada u 16h. Kisa neka, vetar, tmurno, vlazno... Uf... U Spaniji 25 stepeni, ljudi u kratkim rukavima setaju. U Atini preko dana setaju u bermudama i papucama. Kad ce te klimatske promene, jedva cekam 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ti Cas kao da si juce iz Madrida i Atine  Opa Laki....pa djesi ti heheh.... kako je u Australiji?...ima li tamo sivila i smoga i zime kakav snijeg ti cistis majke ti ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
U Atini mi je prijateljica, cujem se sa njom, kaze da je vreme uobicajeno lepo. A madrid, pa tu skajpujemo svaki dan, tamo je jos toplije 
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
i meni je isto jedna prijateljica u Sarajevu pa se ne kurcim tu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
djeste ljudi.... nedjelja vece, hladno vani....svi lezite bzvz kuci hajde da malo cakulamo
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ubola sam odlican sajt za online serije i sad samo gledam
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ola ''Nacionalizam je tema onih do 300 EUR prihoda mjesecno. Kad plata pređe 500 EUR, onda počinje razgovor o gardeorbi i kafićima. Kd pređe hiljadu, onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na vise od tri hiljade, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.'' (Rambo Amadeus)
|
|
|
|
|
|
|
|