| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She aj dodji da caskamo:D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Ko je da sa ovako divnim usima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi tebi se po avataru zna u kakvom si moodu znaci veselica hehe Dosla zima Nakon dugo dugo godina zivim tamo gdje ima snijega i gdje je zima stvarno zima...i navikavam se nekako. Ima finih trenutaka, ali ih je manje nego tamo gdje je zima suncanija ... sve je nekako lakse, hehe Danas sam provela jedan divan suncan dan na planini...opet sam stala na skije, fijuuuuuu  ... puno sam se smijala sto znaci da je bilo odlicno...ali to je na planini, u gradu je snijeg bljak. Ali dobro...prezivjelo se i gore sto se vremenskih prilika tiče  , na ostalo se ne zalim nikako. I takoooo toooo Zelim vam svima lijepo nedjeljno popodne ...odnosno mrkli mrak i noc vrijeme je za kafezu sa dva para carapa na nogama i vunenim stucnama do koljena ![[coffee1-smiley.gif] [coffee1-smiley.gif]](./images/smilies/coffee1-smiley.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Stigla sam
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa gdje si Megiiiiii sta radis? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ček isprži da li s ene zapali da caskamo malo hahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hajde....ja evo kospice pripremila  sta ima novoga kod tebe? kak podnosis zimu..jesi se opet zaljubila? 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Evo pržila suncokret Obožavam ga ....dobar za smirivanje zivaca To mi je porok . I tako kukam što je sutra ponedeljak Šta ti? Samo daj času i svi su veselice:D
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I ja kukam sto je ponedjeljak sutra. samo jos jedan dan vikenda i bilo bi super....zadnji da se odmorimo 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zaljubljena sam u istog momka Evo godinu ipo dana Ja pročitala da moraš biti uporan i dosađivati da bi ti bilo uzvraćeno i ja tako šaljem poruke a odgovora nema Ufff zima nije ni počela A meni se brkovi već sledili ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|