| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kako je ona onom pjevacu ofarbala fasadu i psa u pink boju,,hahahahaah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
U Njemackoj je bila Slada imala je nekog koji joj nije dao izaci iz stana,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Jeste Molena pricala je o tom njenom momku Živela je valjda tri god u inostranstvu svu sa njim Možda Austrija zab.sam Maltretirao je... Frankfurt ono sto sma ja procitala je odvratno ne mogu ni da zamislim koji osjecaj ponizenja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hahaha Pitt šta je radila ? Kako je to uspela... Ja znam da je jednom zvala vatrogasce dok je bio u stanu sa drugom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kako je ona onom pjevacu ofarbala fasadu i psa u pink boju,,hahahahaah ja nju iz nocne more obozavam i ona je imala odlican smisao za humor....jednostavno su se ljudi lozili na njenu pricu hahaha Malnar je njen tvorac
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Hahaha Pitt šta je radila ? Kako je to uspela... Ja znam da je jednom zvala vatrogasce dok je bio u stanu sa drugom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ona je pricala da je tom nekom Miselu ofarbala kucu i ćuku,kupila farbu,ljestve uzela taksi po noci i obojala,,,hahahahah u Čacku,jamislim!!!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka i Pitt aj prijavite se za parove Taman Pitt kao najbolji smislilac asocijacije i kako se zove ono drugo što smo resavali A senka kao vlešnik foruma
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah pa ona je kraljica .
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Kako je ona onom pjevacu ofarbala fasadu i psa u pink boju,,hahahahaah ja nju iz nocne more obozavam i ona je imala odlican smisao za humor....jednostavno su se ljudi lozili na njenu pricu hahaha Malnar je njen tvorac Ma ne Slada nego ona Miljana iz Paraova,a Slada je smanjila grudimoperacijim u njemackoj...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jbl vas Miljana o njoj ne znam jel vi to sada u ovom momentu gledate parove? 
|
|
|
|
|
|
|
|