| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vas dve bar mozete da pricate o momcima kako god ja se osecam ko trece prase
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma ok to šro si se zaljubiškala pa i nesretno no mi nikako nisi jasna da sediš heklaš, slušaš bajke a ništa ne preduzimlješ bar po pitanju cookića ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa kad nam nije samo BreDkasti na pameti jbga viš MeGice nikako se ne zaljubiškaj u intelektualca i akademika pomuti ti ko Flekici mozak pa svakom nađeš manu, ovako su nam i ovi nesretnici ineresanti s osmoljetke ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She o čemu želiš da pričamo 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: She o čemu želiš da pričamo  zabavno mi je da vas citam
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jes da sam ja bila nesretno pogođena onim Radisavom al me jbte ni pogledo nije a ja mukica cele dve godine samo o njemu slova šarala i niko mi verovao nije ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Uključi se Nemoj da si izdajica ove kafane i roda svoga 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Uključi se Nemoj da si izdajica ove kafane i roda svoga  uff,zaboravila sam da smo rod ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Вучица je napisao: jes da sam ja bila nesretno pogođena onim Radisavom al me jbte ni pogledo nije a ja mukica cele dve godine samo o njemu slova šarala i niko mi verovao nije ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Ja ti verujem jer ni meni niko ne veruje  A to za poljubac ne zaslužuje Rekao mi je da bi mi uspeli u vezi da sma ja trebala imati momke pre njega bar dva tri ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|