| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Šta je flis papir? guz papir 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pih baš ste me sad obe iznenadile ja mislex imam posla s pravim šmekerima od žemskinja kad ono trt miojka ne znate da zbarite momke ko da je to teško ko utisak dana ili komentiranje aktuelnosti na srbija forumu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bila sam na cecinom koncertu I posle u gradu ostala I vani svi sedeli i jeli Moje drugarice A on bio sa društvom preko puta I primetila ja da me gleda A ja šapnula drugarici .kao lep dečko preko puta Nisam ni mislila da će mi priči Tj pozvao me da dođem Ja mahnula glavom kao da neću I tako drugi treći put I ja ustanem i prijem mu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma koga ja da barim majke ti u tim sam godinama da je dobro da jos znam da se vratim kuci kad odem u grad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ma koga ja da barim majke ti u tim sam godinama da je dobro da jos znam da se vratim kuci kad odem u grad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj neka te babo od iljadu ljeta nek MeGs sad iznese svoj slučaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah she ne lupaj Za ljubav pravu nikad nije kasno  Taman ces zboriti i zajedno se gubiti axaxxaxa
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vucice moraš ti nas posavetovati Neke cake otkriti Kako nekom pomutiti mozak Ako ga nema
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ako ga nema nikako prvo ga nađi msm kreni u lov pa kad ga nafataš turaj zamke sve jednu bliže drugoj ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
čuj ja i saveti ![[4fyiq74.gif] [4fyiq74.gif]](./images/smilies/4fyiq74.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|