| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vidi vidi Molenu  Kao da je opet u Africi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ala su dosadni ovi Maldivci
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovo jedina kafana koja prazna kao biblioteka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i jedina u kojoj se jede lubenica -trenutno jedem i zivota mi nema dodatka nikakvog alkohola  Samo bezalkoholno nema vise opijanja dolazi se u ozbiljne godine ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A ja kad popijem vala volim ceo svet cim sestru poljubim u obraz,naravno odma zna kolko je sati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I kad popijem otvorim se kao skoljka samo biseri izlaze ovo su one ISPOVESTI ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ali od kad sam pocela piti pijem votku guaranu a moze votku mjesati sa bilo cim osim sa vodom sva ostala pica su mi fuuuj ,a i to mi je fuuuj ne znam ja to piti sa uzivanjem kao neki sto recimo uzivaju u pivuuuu meni to fuuuj al" pijem jer je nekako lepo kad se malo opijes mada , desavalo se da se malo pretera to bas nije za pricu,ti blamovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sad sam se setila kad smo sestra i ja slavile moj 17-ti rodjus izasle u grad i celo vece pile jedno pice-Coca Colu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E to su bila vremena Izadjemo sa 500 dinara i extra se provedemo ,pa smo povecale na 1000 a sad nam treba vise piiih i svi se cude kad cuju da popijemo jedno pice eventualno dva ali brate mili kad ni ne mogu vise, kad uvjek prije izlaska pijemo a ponekad ponesemo i u torbici tako da kafana od nas leba nema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|