| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sad imam taktiku molena jedne subote obucena zakopcana do grla a druge malo provokativnije da vidimo kad i kakvi prilaze ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cao sin brutal jesi ti to gledao Magazin In sa Sanjom Marinkovic tema je bila Kriza srednjih godina kod muskih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Jesam Megi..gledala sam..al na jedno oko.. Kud ne stigoh da pogledam tu emisiju..da znam kako da reagujem kad stigne kriza srednjih godina..kod muuuuskaraca
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Idem veceras da ga nadjem  Sretno....i samo onako kako smo pricale hahaha ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cao Cano
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Eno..opet u Rusiji nije odrzana parada ponosa..ccc..oni nikada nece uci u EU
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Sad imam taktiku molena jedne subote obucena zakopcana do grla a druge malo provokativnije da vidimo kad i kakvi prilaze ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa kad vec eksperimentiras snimaj pa poslije prodaj pricu 
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Mokice..cao..sta ima u ercegovini..kaka si ti..ima li sta novo ovono..jes se udala
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sve je isto samo tebe nema  trenutno je u ljepsem dijelu drzave BiH suncano i jako toplo mirise more...mirise ljeto...mirise blud i razvrat toplih ljetnih noci hahah sta ima kod tebe...kako si?
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Da znas da prosto osecam te mirise.. Ja..pa..i dalje nemam bas jasnu sliku svoje buducnosti..a proslosti se i ne secam Inace..dobro je..druzim se sa..znas vec..ovono.. 
|
|
|
|
|
|
|
|