| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ma ima mnogo lipih stvari il nesmin kazat,a kod tebe,cujem da se udaješ....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
stvarnoo? pa to je tako diiiiivno bas mi drago cuti tu moju dobru vest:D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
jeste jeste,reci jel istina da je Atina izbačena----
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Istina je, ovako je to bilo slusaj info iz prve ruke Novinari su nasli na netu kako je Atina pisala nesto ruzno o djevojcici koja je ubijena pre nekoliko meseci i pitali su je sinoc u intervju je l istina da ona to pisala i ona je to potvrdila kao da jeste i DANAS ONA NA TV HAPPY PRICA Kako je namerno potvrdila da je to ona pisala jer je znala da ce je izbaciti iz rijalitija medjutim demnatovala je da je to ona vredjala JESI ME RAZUMEO ISTA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
i nije loša ova pjesma gore činimi se da si je stavila neki dan,slusao sam....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
je l kafana na balkanu pa to je najbolja pjesma ikada 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
sta ima pitt je l izlazis vani po kafici da sedis vani i gledas zenske kako prolaze sad je ljeto vec pa malo ono manje odece pazi samo na ocni pritisak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Istina je, ovako je to bilo slusaj info iz prve ruke Novinari su nasli na netu kako je Atina pisala nesto ruzno o djevojcici koja je ubijena pre nekoliko meseci i pitali su je sinoc u intervju je l istina da ona to pisala i ona je to potvrdila kao da jeste i DANAS ONA NA TV HAPPY PRICA Kako je namerno potvrdila da je to ona pisala jer je znala da ce je izbaciti iz rijalitija medjutim demnatovala je da je to ona vredjala JESI ME RAZUMEO ISTA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesam,ona je demantirala to pod necijim pritiskom ili savjetom,jer s takvim stavom i izjavom nista ne bi bilo od posla,da to znam o onoj curici sto ju je mesar ubio,strasno se s tim igrati.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
da da idem dosta vanka,sad kad je noga ko nova i lijepo vrijeme,radim onda popodne po kafićima,terasama i baštama,sad je naj vrijeme toplo a nije vruće....a ti kako iskoristiš dan.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa da izjavila je kako je sve prevarila i kako su naseli pa ja isto mislim da joj je neko rekao da sve to demantuje,mozda cak i ti organizatori parova tu izgleda niko normalan nema osim Jelene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|