| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: Iskra ako postavim sliku na atributima, jel se moze obrisati ili je opcija 'edit' na toj temi zatvorena tj zakljucana!? ne moze da se obrise nema te opcije vise moze samo moderator da je obrise
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e bas tako a meni se ova zima bas nesto oduzila iako sam je bila bas prizivala...pozelila sma onu buru da osjetim u kostima ali dosta viseeeee  ma ne moze se to platiti...onaj miris lipe koji se osjeca u mojoj ulici, pa jos kad peraci ulica prodju...ojhaaaaa... pa kaze neko voli zimu...ma idi nosi je sebi kuci, sta se tu ima voljeti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Molena je napisao: Iskra ako postavim sliku na atributima, jel se moze obrisati ili je opcija 'edit' na toj temi zatvorena tj zakljucana!? ne moze da se obrise nema te opcije vise moze samo moderator da je obrise Nista onda....na upit na pp saljem  don't like
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahahahhahahaha joj Mo..ja kad bi se pitala zivela bih negde gde je uvek suncano i toplo da ugrejem malo stare kocke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. oču ja da vidim sliku nemO caebavas ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakve stare kosti...Iskra ti to dobro i ponosno nosis  a bez obzira na godine, i ja bih potpisala nije mi mrska zima....ali da ne traje predugo mada je meni najljepsi period godine proljece....sve prelijepo mirise i temperature su TAMAN , a leptirica na sve strane 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
cek, telefon
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hajde hajde...idem i ja da se nikotinom malo dopingujem nema pusenja za stolom u kancelariji...ne ne, to mi je bljak eto me brzo 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo moram da resetujem ovo cudo dodjem posle ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ejs, Iskra....izvini ti, ja nestadoh bez rijeci...tako je to na poslu  jedva cekam kraj dana...vani je vruce, ali je lijepoooo baste su pune...sve frajeri i frajerice sakriveni iza velikih modernih suncanih naocala...  chilanje na najjače
|
|
|
|
|
|
|
|